Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  speed business meeting

  Speed Business Meeting okupio članove šest bilateralnih poslovnih udruženja

  24. aprila održan je Speed Business Meeting na kome su učestvovali članovi šest bilateralnih poslovnih udruženja – Britansko-srpske privredne komore, Slovenačkog poslovnog kluba, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Hrvatskog poslovnog kluba, Helenskog privrednog udruženja Srbije i Belgijsko-srpske poslovne asocijacije. 

  Događaj koji je održan u beogradskom hotelu Hayatt Regency, koji je ujedno bio i pratner ovog događaja, okupio je preko 70 predstavnika kompanija članica iz različitih sektora poslovanja.

  Nakon uvodnog obraćanja i pozdrava organizatora, učesnicima su se predstavile kompanije koje su, prepoznavši značaj ovakve manifestacije, podržale inicijativu: hotel Hyatt Regency, Delamode Balkans, Studio Maruška i NINS Metali.

  Učesnici su, tokom 10 osmominutnih sastanaka „jedan na jedan“, imali priliku da na brz i efikasan način svoje kompanije predstave potencijalnim partnerima, da razmene informacije i razmotre mogućnosti za ostvarivanje bliže saradnje.

  Nakon radnog dela, priređen je koktel u cilju neformalnog druženja, tokom kojeg su predstavnici kompanija imali priliku da upoznaju i razmene kontakte i sa drugim kompanijama sa kojima nisu imali direktne susrete tokom sastanaka.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BSCC

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE