Softversko rešenje koje olakšava proces zapošljavanja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Softversko rešenje koje olakšava proces zapošljavanja

  Kompanija Coming je sada u mogućnosti da svojim korisnicima ponudi softversko rešenje koje digitalizacijom prevazilazi većinu izazova u HR sektoru

  Kriza izazvana pandemijom korona virusa donela je mnoge izazove u poslovanju preduzeća, ali i određene novosti. Kompanije koje su se brzo adaptirale na novonastalu situaciju bile su visoko digitalizovane, ili su u kratkom vremenskom periodu uspele da digitalizuju veći deo svojih internih, ili prodajnih procesa.

  Sa pandemijom i bez nje, susrećemo se izaozovima kod pronalaženja odgovarajućeg kadra na svakom koraku. Evidentno je da se od poslodavaca očekuje da budu mađioničari kako bi pronašli i zadržali IT stručnjake. Fabrike zapošljavaju nekvalifikovanu radnu snagu te se dovijaju sa programima obuke od nule za majstore svih zanata. HR menadžeri se svakodnevno bore sa kriterijumima za odabir kandidata koji dolaze sveži sa fakuleta. Čest izbor je i spuštanje kriterijuma za odabir kandidata itd.

  Kompanije koje imaju razvijene HR procese sve više formalizuju HR kao strukturu u svojim organizacijama kako bi se paralelno borili za nove kupce, korisnike, partnere i za zaposlene. Ovo su izazovi sadašnjice. Izazovi zbog kojih je automatizacija HR procesa za mnoge pitanje kompetativne prednosti na tržištu.

  Inovativno softversko rešenje koje značajno ubrzava proces zapošljavanja

  Nakon duže analize poslovnih procesa u ovom sektoru, a koristeći svoje višedecenijsko iskustvo u oblasti poslovnih aplikacija, kompanija Coming je sada u mogućnosti da, svojim korisnicima, ponudi softversko rešenje koje digitalizacijom prevazilazi većinu izazova u HR sektoru.

  HR menadžment sistem, koji je sada na raspolaganju budućim korisnicima, na jednostavan način upravlja ciklusom zaposlenja u jednoj kompaniji od momenta konkursa za određenu poziciju do samih promena pozicija u određenoj kompaniji. Cilj ovog inovativnog rešenja je da značajno ubrza i pojednostavi upravljanje ovim procesima. Posebnu ulogu ima na kritičnim tačkama kao što je vođenje evidencije o različitim načinima isplate zarade zaposlenima, u zavisnosti od vrste ugovora (privremeni/povremeni angažman ili angažman za stalno).

  Ovo softversko rešenje je posebno našlo put do kompanija i organizacija koje honorarno plaćaju svoje zaposlene, vezujući troškove zarade zaposlenih za veći broj mesta troška. Kod ovakvih kompanija samo obračun plata u ovako kompleksnom modelu zahteva zapošljavanje nekoliko ljudi koji se time bave.

  Ovakve kompanije lako prepoznaju benefit korišćenja Coming rešenja koje na mesečnom nivou košta manje od troškova jednog zaposlenog koji se bavi obračunom plata.

  Izuzetno komforan prelazak na HR Menadžment sistem

  U određenim kompanijama, digitalna transformacija bilo kog procesa sa sobom može da nosi veliki stres. Korisnici obično smatraju da je neophodan dug proces privikavanja na nove sisteme. Kompanija Coming se potrudila da prelazak jedne kompanije na HR Menadžment sistem bude izuzetno komforan. Nema potrebe za visokim obukama, ili specifičnim softverskim znanjima osobe koja koristi ovaj softver. Sam servis je baziran na web-u i kompatibilan je i sa ostalim Microsoft Office aplikacijama. Sa korisničke strane izuzetno je važno da servis u potpunosti odgovara potrebama kompanije u kojoj se implementira. Stoga, Coming, sa svojim korisnicima, pre implementacije rešenja, analizira specifične potrebe korisnika i implementira module koji su neophodni.

  Digitalna transformacija u svojoj srži ima za cilj značajno povećanje efikasnosti procesa u jednom preduzeću. Korisnici koji su do sada implementirali HR Menažment sistem, u vrlo kratkom vremenu osetili su značajne poslovne benefite. Jedan od najznačajnijih je ušteda vremena koje zaposleni sada koriste u mnogo profitabilnije svrhe.

  HR menadžement sistem kompanije Coming je servis novog vremena. On uzima u obzir sve promene u poslovanju koje se danas dešavaju, od online poslovanja, do podeljenog načina rada od kuće ili iz kancelarije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Coming

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE