Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

  Pravnim licima i preduzetnicima, koji vozila koriste za svoje prevozne potrebe i zbog toga imaju pravo na povrat PDV-a, u prodajno-servisnoj mreži Forda u Srbiji do kraja godine se nudi mogućnost kupovine lakih komercijalnih i nekih SUV vozila (sa N1 homologacijom) po specijalnim cenama, saopšteno je danas.

  Istovremeno, za dosadašnje flotne kupce i ona pravna lica koja jednokratno kupuju dva i više vozila odobravaju se dodatni popusti. Iz Grand Motorsa, generalnog uvoznika Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila za Srbiju, poručuju da su svi „komercijalci“ koji se nude tokom ove prodajne kampanje spremni za isporuku odmah po uplati.

  Potencijalnim kupcima su najzanimljivija vozila koja se istovremeno mogu koristi kao putnička i „teretna“, sa N1 homologacijom, sa četiri ili pet sedišta i izdašnim prostorom za prevoz robe.

  Od vozila s popustom u Grand Motorsu skreću pažnju na Ford Kugu N1 sa četiri sedišta, 1.5 TDCi dizel motorom (120 KS), ručnim šestepenim menjačem, pogonom na prednje točkove, koja u paketu opreme Business ima aluminijumske naplatke, automatski klima-uređaj, zadnje parking senzore, ekran od osam inča sa navigacijom (cela Evropa), kameru za nadzor hoda unazad, elektro paket i drugo.

  Model C-MAX Grand, koji se na našem tržištu afirmisao kao isključivo putničko vozilo, dostupan je i u N1 verziji. U „komercijalnoj“ varijanti ima četiri sedišta, 1.5 TDCi dizel motor (95 KS), ručni šestostepeni menjač, dok su u paketu opreme Business aluminijumski naplaci od 16”, automatski klima-uređaj, zadnji parking senzori, ekran od 4,2”, elektro grejanje vetrobrana, LED prednja dnevna svetla, elektro paket itd.

  I jedan od najtraženijih furgona na evropskom tržištu – Ford Transit Custom Van, do kraja godine u Srbiji ima promotivne cene.

  Do kraja godine na specijalnom popustu je i jedan u svemu vrlo atraktivan „terenac“ sa N1 homologacijom i pet sedišta – Ford Ranger Double Cab.

  Po sniženim cenama do kraja godine u ponudi su i neke verzije Fordovih vozila Conenct N1 i Van i Transit.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE