Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SIROTI ONI: Kazne za 13 poslanika, moraće da plate 259.520 dinara

  Administrativni odbor utvrdio je  novčane iznose kazni za mere koje je dobilo 13 poslanika na sednicama Skupštine Srbije, koji su ukupno obavezni da plate 259.520 dinara.

  Najviše novca moraće da izdvoji Saša Radulović, lider DJB-a, kome su izrečene dve opomene i mera isključenja na 20 radnih dana 54.636 dinara. Zoran Živković (NS), Ivan Kostić (Dveri), Boško Obradović (Dveri) i Radoslav Milojičić (DS) za dve opomene moraće da plate po 13.659 dinara. Marija Janjušević (Dveri) i Srđan Nogo (Dveri) dobili su mere isključenja sa sednice na 20 dana, a obavezni su da plate po 34.148 dinara.

  Nenad Božić i Branka Stamenković iz DJB-a kažnjeni su oduzimanjem reči i novčanim iznosom od po 27.319 dinara. Po jednu opomenu dobili su Aleksandra Jerkov (DS), Marko Tjurišić (SDS), Vladimir TJurić (DJB) i Goran Ješić (DS), koji će morati da plate po 6.829 dinara. Utvrđivanju novčanih kazni prethodila je jednočasovna rasprava, u kojoj su opozicioni poslanici ukazali da su mere izricane samo opozicionarima.

  Izvor: Politika

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE