Senidah x Fashion&Friends: Magična noć za pamćenje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Senidah x Fashion&Friends: Magična noć za pamćenje

  Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj.

  Senidah

  Veče je u potpunosti bilo podređeno istinskom uživanju dugogodišnjih saradnika, partnera i prijatelja vodećeg multibrend koncepta u regionu.

  Sto odabranih zvanica iz sveta biznisa, mode, filma i muzike uživalo je uz energični beat beogradskog DJ-a Rokama i vrhunske koktele barmena koji je stigao iz Londona specijalno za ovu priliku.

  Prostor je odisao zavodljivim glamurom, a upečatljivi detalji i prepoznatljivi crno-beli pod verno su preneli duh Fashion&Friends koncepta.

  Senidah x Fashion&Friends

  Kruna večeri bio je nastup umetnice koja godinama samouvereno vlada na tronu regionalne muzičke scene.

  Senidah je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, flamenco aranžmanu. Već nakon prvih taktova megapopularne pesme Slađana, sa samo njoj svojstvenom lakoćom, atmosferu je pretvorila u pravi muzički spektakl o kom će se još dugo pričati.

  Koncert je završen svima omiljenim hitom Replay, koji je nastao kao rezultat kreativne saradnje između Senidah i čuvenog italijanskog denim brenda.

  Milan Marić

  Tokom proteklih 15 godina, Fashion&Friends postao je prepoznatljiv po modnim dešavanjima koji pomeraju granice inovativnosti i kreativnosti, bez jasne razlike gde prestaje moda, a počinje umetnost.

  Fashion&Friends

  Izvor: BIZLife

  Foto: Fashion&Friends

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE