Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PowerIT konferencija 2022. u organizaciji Schneider Electric HUB

  Schneider Electric Hub organizuje dvodnevnu PowerIT online konferenciju koja je namenjena svim zainteresovanim predstavnicima IT zajednice.

  Konferencija PowerIT se održava 20. i 21. septembra i ovo je druga po redu IT konferencija koju organizuje Schneider Electric Hub, jedna od najvećih IT kompanija u Srbiji.

  Ovogodišnji PowerIT biće posvećena nekim od najaktuelnijih tema današnjice, poput:

  • Energetika
  • Informacione tehnologije
  • Testiranje i prodaja softverskih rešenja

  Konferenciju će otvoriti legendarni Dylan Beattie sa predavanjem „Sockets, Sparks, and Magic Smoke: Trapping Lightning In Rocks Until They Start To Think “.

  Schneider Electric Hub – 900 zaposlenih

  Schneider Electric Hub sa velikim brojem timova i preko 900 zaposlenih, raste i razvija se u modernom novosadskom IT okruženju i ponosan je član bogate IT zajednice.

  Konferencija kao što je PowerIT izuzetna je prilika da svoje znanje, iskustvo i veoma usku ekspertizu približe zajednici.

  Jedan od ciljeva PowerIT konferencije je da vas virtualno ugosti i motiviše da pronađete predavanje koje će vam proširiti vidike i dati inspiraciju. Ako ste od onih koji vole da čuju nešto novo, ali i nešto poznato predstavljeno kroz drugačiji pristup – PowerIT je mesto gde želite da budete 20. i 21. septembra!

  Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju putem linka, gde možete naći sve potrebne informacije: https://www.se.com/rs/sr/work/campaign/local/power-it.jsp

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE