SBB uskoro vraća isti raspored televizija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SBB uskoro vraća isti raspored televizija

  Kablovski operater SSB saopštio je da korisnici njegovih EON i Total TV platformi imaju isti raspored televizija sa nacionalnom frekvencijom kao i do sada, kao i da će na platformi D3 uskoro biti identičan raspored.

  Kako je navedeno, od danas televizija Nova S je na broju 1 na platformama EON i Total TV, televizija N1 je na novoj poziciji pod brojem nula (0), a da su sve televizije koje imaju nacionalne frekvencije na istim pozicijama koje su imale i ranije.

  Korisnici platforme D3, jedini su kojima je za jedno mesto privremeno pomerena numeracija kanala, jer Junajted grupa (United Grupa), u okviru koje posluje SBB, još radi na tehničkom rešenju koje će podrazumevati identičnu numeraciju kanala za televizije sa nacionalnim frekvencijama, kao što je bilo i ranije, naveo je SBB.

  Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) doneo je odluku kojom upozorava SBB da je obavezan da poštuje odredbe člana 100 Zakona o elektronskim medijima i da odmah vrati raspored kanala kakav je ranije bio.

  Savet REM je dan ranije podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv SBB sa obrazloženjem da taj operator nije obavestio Regulatora da je program Radio-televizije Srbije (RTS) pomerio iza stranih kanala.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE