Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Saveti glavnog kuvara: Evo kako da vaša porudžbina bude prioritet

    Britanski šef Džejson Aterton (Jason Atherton) je godinama učio od poznatog kuvara Gordona Remzija.

    Međutim, Džejson nije ni pre ovog „mentorstva“ bio potpuno „neuk“. Naime, on je vlasnik lanca restorana u Londonu, Njujorku i Dubaiju.

    Za „LiveMint“ je otkrio „tajne naručivanja“, tj. kako da naručite sobnu uslogu u hotelu a da budete sigurni da ćete hranu dobiti svežu i to brzo. Uvek naglasite da ne želite vaš obrok u kutiji, već na stolu pod „zvonom“. Džejson kaže da bilo koja hrana u kutiji postaje „gnjecava“ i ne izgleda dobro, a i dobićete je prvi.

    Takođe, savetuje da ako se novi restoran otvori u vašem gradu, treba da prođe bar godinu dana pre nego što odlučite da ga posetite.

    Za to vreme će se osoblje „uvežbati“ i sam restoran će „sazreti“ dovoljno da usluga bude odlična i da je glavni kuvar već naviknut na namirnice koje mu dostavljaju dobavljači.

    Izvor: BIZLife/Business Insider

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE