Džoni Dep će snimati film u Beogradu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Džoni Dep će snimati film u Beogradu

  Holivudska zvezda Džoni Dep krajem januara doći će u Beograd kako bi nastavio snimanje filma “Minamata”, prenose Večernje novosti.

  Poznati glumac tumači lik Judžina Smita, slavnog ratnog fotografa, koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije “Čiso”.

  Radnja filma bavi se Smitovim radom u magazinu “Lajf” i foto-esejom iz 1972. godine kroz koji je široj javnosti predstavio užase bolesti otkrivene u Japanu 1956. godine. Scenario je napisao Dejvid Kesler, po knjizi Judžina Smita i njegove supruge Ajlin Mioko Smit, “Minamata: Priča o trovanju grada i ljudi koji su odlučili da nose breme hrabrosti”.

  Snimanje filma počelo je u Japanu, a poslednje nedelje ovog meseca preseliće se u Srbiju. Dogovoreno je da Dep sa najbližim saradnicima bude smešten u jednom luksuznom hotelu u centru Beograda. Uz sebe će imati privatno obezbeđenje u slučaju da mu je potrebna zaštita od obožavalaca i paparaca. Posle Beograda, planirano je da Dep nastavi snimanje u Tivtu.

  Ovo će biti treći put da Dep poseti Beograd. Prvi put je došao 1992. i tada je čak zasvirao sa “Partibrejkersima” u SKC-u, a drugi 2010. godine da bi bio specijalni gost Emira Kusturice na “Kustendorfu”.

  Izvor: Večernje novosti

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE