Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Savet mladima: Da vam kaže čika Mrkonjić…

  Milutin Mrkonjić – Iskusni političar i stručnjak za građevinu, poznat po šaljivosti i „završetku radova pre isteka roka“, uputio je poruku mladim kolegama i svima koji žele da se bave politikom.

  „Uvek sam bio za struku i tako savetovao mlade da u životu prvo nešto nauče da rade, pa tek onda stvaraju karijeru u politici“, kazao je  Mrkonjić u pisanoj izjavi.

  Podseća da je  levičar, počasni predsednik SPS, čiji je član od njenog osnivanja, narodni poslanik, ali i građevinski inženjer sa višedecenijskim iskustvom. Uz sve to nema dilemu između političara i stručnjaka u svom poslu. Zbog toga je, kaže često bio i neshvaćen

  „Iz tog mog stava, koji možda često nije bio na pravi način shvaćen i prihvaćen, dolazilo je verovatno i do nerazumevanja i neslaganja pojedinaca, ali nikada nije bilo sumnje u moje dobre namere za što bolji prosperitet naše zemlje, o kojima svedoče i veliki urađeni poslovi u mojoj struci- izgradnja mostova, autoputeva, železničkih pruga“, kaže Mrkonjić.

  Uvek želim da politički pobeđujemo više radom, a manje pričom, a u ovoj Vladi, kao i u gradskoj vlasti, danas ima ministara koji i tako misle i tako rade na čelu sa sada već predsednikom države Aleksandrom Vučičem, i ja ih podržavam, poručio je on.

  „Naravno, nikada nije izostajala ni moja podrška državnom rukovodstvu u izgradnji zemlje, ni juče, ni danas, jer znao sam da cenim napore koje ti ljudi u državnom vrhu ulažu da reše velike probleme sa kojima se susreću. I sam sam to osećao na svojoj koži kao ministar infrastrukture svojevremeno“, kazao je Mrkonjić.

   

  Izvor: Danas

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Petar

   Ovaj čovek je klasičan primer foliranta koji je zahvaljujući partiji ceo život živeo kao bubreg u loju.Nije mi poznato da je kao inženjer bilo šta napravio u žuvotu Jedino po čemu ćemo ga pamtiti je da je uništio srbsko građevinarstvo i uveo na mala vrata bigamiju u Srbiji.

  • Klimt - Bec

   U Srbiji se jezikom sve postize, sto vise mazes i lazes to si prosperitetniji...

  • Đomla

   Čoveku je trebalo 10 godina da završi fakultet, a 'stručnjak' je postao u partiji.

  • jasna

   Što ti je samouverenost...skoro pa nas je ubedio...ha...ha U Srbiji katastrofa od puteva, mostova i ostalog... železnica posebno najgora u regionu i Evropi, a gradnja najskuplja i najnekvalitetniji putevi...javašluk i % svuda. Kako mi uopšte i opstajemo kao narod i država, pitam se svaki put kada slušam ovako nešto.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE