Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  šapić

  Detalji o NG vaučerima koje je Šapić obećao: Od ponedeljka kreće PODELA

  Gradonačelnik beograda Aleksandar Šapić najavio je da od ponedeljka, 19. decembra, počinje podela vaučera u vrednosti od šest hiljada dinara za svu decu Beograda, zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola.

  Poklon-vaučere će dobiti i svi zaposleni koji rade s decom u vrtićima i školama.

  „Konačno je završen proces nabavke vaučera i bez obzira na želju nekih da Beograđani ostanu bez vrednog poklona koji im je njihov grad obezbedio, kao što sam i obećao, vaučeri će stići do svih onih kojima su namenjeni. Ovo će biti poseban novogodišnji poklon od Grada Beograda za svu beogradsku decu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima“, kaže Šapić, prenosi Beoinfo.

  Kako dodaje, vaučeri će u toku sledeće nedelje biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama,

  „Očekujemo da će ih svi imati do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova krenuti podela našim građanima. Za onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u svoju opštinu, te će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema“, istakao je Šapić.

  Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta, precizirao je gradonačelnik.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Beoinfo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE