Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Samo se dobrim srcem čuje zvuk drugog srca – „Slikarski ringišpil“ Ars i Rajićeva

  Humanitarni događaj „Slikarski ringišpil“, koji je za cilj imao novogodišnje druženje i podršku za korisnike radnog centra „Zvuci srca“, kao i obeležavanje Međunarodnog dana ljudskih prava – održan je u subotu, 10. decembra u Rajićeva Shopping Centru.

  Organizatori ovog nesvakidašnjeg, umetničkog događaja u srcu grada – Ars kreativno i maštovito u saradnji sa Rajićeva Shopping Centrom odlučili su da spoje humanost i kreativnost, a pozivu su se nesebično odazvali eminentni umetnici: Ružica Milutinović, Stefan Lukić, Svetlana Ninković i Aleksandar Popović, kao i jedna od najpoznatijih digitalnih kreatora i kolumnistkinja, Branislava Antović, ali i pevačica Anđela Vujović – Angellina.

  Događaj koji je održan u novogodišnjoj atmosferi Rajićeva Shopping Centra, bio je organizovan za korisnike HO „Dečje srce“ i njihov radni centar „Zvuci srca“ koji su i sami bili učesnici i preneli na platno – svoj zvuk srca što je bila tema „Slikarskog ringišpila“

  U okviru ovog humanitarnog događaja učesnici su oslikavali 7 slikarskih platana u ukupno 7 iteracija, a svaki učesnik se zadržao ispred jednog platna 15 minuta. Nakon što su svi posle tročasovnog slikarskog druženja ostavili trag na platnu i preneli svoj zvuk srca, nastala su unikatna umetnička dela koja će biti licitirana u okviru humanitarne aukcije, a sav novčani prihod biće doniran HO „Dečje srce“.

  Tokom događaja učesnici su uživali u druženju sa korisnicima centra „Zvuci srca“, razgovorima i toploj čokoladi koju je za ovu priliku obezbedio Starbucks Srbija.

  Umetnička dela će biti izložena u Rajićeva Shopping Centru do 16. decembra, nakon čega će biti preneta u kafić „Zvuci srca“ na Čuburi. Za ove unikatne slike tokom čijeg nastajanja su multimedijalni umetnici „ukrstili četkice“, možete licitirati na Instagram profilima: @zvucisrca, @arskreativnoimastovito, @rajicevashoppingcenter ili kroz prosleđen upit na e-mail: [email protected]. Žiro račun na koji možete uplatiti novac za pomoć korisnicima ove Humanitarne organizacije je sledeći: 250-1340000055060-07, a svrha uplate: Slikarski ringišpil.

  Očekujemo vas u Rajićeva Shopping Centru, u srcu grada i epicentru gradskih dešavanja, gde možete pogledati umetnička dela sa “Slikarskog ringišpila”, jer osim humanitarnih aktivnosti na ovaj način smo ispromovisali kulturu, multimedijalne umetnike i sve one koji doprinose razvoju našeg društva.

  Ovim događajem obeležen je važan dan za svakog pojedinca, dan u kome smo pokazali da je najvažnije biti čovek i poštovati prava koja su jednaka za sve nas – i koristimo priliku da pozovemo sve koji su mogućnosti da se više bave humanitarnim aktivnostima!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Rajićeva Shopping Centar

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE