Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novogodišnji vašar, Sajam (Sajam.rs)

  Novogodišnji vašar na sajmu počinje 15. decembra: Šta nas sve očekuje?

  Novogodišnji vašar, koji je na Beogradskom sajmu već 60. godinu jedan od prepoznatljivih pratilaca zimskih radosti i svečanosti, biće ove godine održan od četvrtka, 15. decembra, do prednovogodišnjeg petka, 30. decembra.

  Ova tradicionalna manifestacija prilika je za posetioce svih uzrasta da uživaju u nezaboravnoj atmosferi koja najavljuje predstojeće praznike i neizbežno opuštanje, saopštili su organizatori.

  Zabavni park, najveći zatvoreni zabavni park ovog tipa na Balkanu aktivan u ovo doba godine, smešten u Hali 1 Beogradskog sajma, biće otvoren radnim danom od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova.

  I deci, i odraslima, i čitavim porodicama biće na raspolaganju čak 27 zabavnih objekata – vrteške, igraonice, ringišpili, autodrom, „roto-panoramika“, „kuća straha“, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina. Čak i oni najodvažniji pred ozbiljnim su iskušenjima kad se nađu pred brojnim adrenalinskim iznenađenjima i jedinstvenim čudima u ovoj vrsti zabave.

  Mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge zanatske i robe široke potrošnje, pa različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši uvek su bili ozbiljna inspiracija za sve koji bi da u zimski i praznični deo godine uđu spokojno i sa najvećom mogućom dozom optimizma.

  Novogodišnji vašar, Sajam (Sajam.rs)

  Ulaz u Zabavni park je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje

  Tokom trajanja Novogodišnjeg vašara, u subotu 24. decembra, na Beogradskom sajmu će, u organizaciji kuće „Music Star Production“ i pod sloganom „Rokenrol zauvek“, biti održan jednodnevni muzički festival „Rock Star Fest“. Od 19 do jedan čas posle ponoći, na svojevrsnom rokenrol maratonu nastupiće prava rock reprezentacija muzičara iz čitavog regiona: Dr Nele Karajlić, „Divlje jagode“, „YU Grupa“, “Atomsko sklonište”, “Teška industrija”, ”Osvajači”, “Vatreni poljubac”, Jurica Pađen i “Aerodrom” i “Epilog”.

  U vreme Novogodišnjeg vašara, od 15. do 30. decembra, cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: sajam.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE