Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  sam

  Menadžeri Srbije biraju najbolje u 2022.: Počinju nominacije za „SAM Godišnju nagradu“

  U biznis svetu inspirativnost i motivaciju razvijaju i šire oni o kojima se priča, koji hrabro posluju negujući poseban sistem vrednosti i pružajući primer ostalima.

  Oni postižu rezultate vredne pažnje, oni su menadžeri i kompanije koji se izdvajaju svojim poslovanjem i kulturom, doprinosima, inovativnim pristupima, brizi o okolini i svojim zaposlenima. Prestižno priznanje „SAM Godišnja nagrada“, najbolja je potvrda predstavnika ovih vrednosti u poslovanju.

  Jedanaest godina zaredom, kroz ovaj vid priznanja, Srpska asocijacija menadžera SAM posebnu pažnju i značaj pridaje istaknutim članovima biznis zajednice, kako pojedincima tako i  poslodavcima i inicijativama koji doprinose i zalažu se za odgovorno poslovanje.

  Do kad traju nominacije za „SAM Godišnju nagradu“?

  Nominacije za ovogodišnje visoko priznanje srpske poslovne zajednice „SAM Godišnju nagradu“ su počele i trajaće do 14. oktobra.

  Ovogodišnje nagrade biće dodeljene u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine (do 35 godina), poslodavac godine (velike i srednje kompanije), društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za lični herojski čin.

  Dobitnike „Godišnje nagrade“ Srpske asocijacije menadžera odabraće stručni žiri sastavljen od uticajnih imena iz biznis sfere, a dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji u okviru prestižnog događaja „SAM GALA“ koji će se održati 13. decembra.

  Srpska asocijacija menadžera kroz svoje jedinstvene aktivnosti nastavlja posvećeno da pruža svestranu podršku poslovnoj zajednici i svim njenim članovima, da podstiče razvoj konkurentnosti i unapređenje liderstva u različitim industrijama.

  Izvor: BIZlife

  Foto: SAM

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE