Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  sajam zapošljavanja

  Počinje najveći online SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Preko 700 prilika za posao

  U organizaciji najvećih regionalnih sajtova za zapošljavanje poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Severne Makedonije i deloglasnik.si iz Slovenije održaće se najveći online regionalni sajam poslova u periodu između 17. i 21.oktobra 2022.

  Ove godine će u 5 tematskih kapsula biti raspoređeno preko 60 poslodavaca iz Srbije sa više od 700 prilika za zaposlenje.

  Posetioci će sve do 21.oktobra moći da pretraže bogatu ponudu slobodnih radnih mesta koje predstavlja preko 150 izlagača u celom regionu sa sveukupno 1.150 oglasa za posao. Kandidati će moći da posete virtuelne štandove u okviru kapsula Trgovina, Proizvodnja, Usluge,  IT i Startuj- kapsula za mlade i na taj način jednostavnije pronašli pozicije za koje su zainteresovani.

  Svi koji su u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem mogu posetiti sajam na adresi rs.regionalnisajamposlova.com/

  Kao i prethodnih godina, posetioci će imati mogućnosti da se poslodavcima obratite putem chat-a i iskoriste priliku da dobiju odgovore na pitanja koja do sada možda nisu imali kome da postave.

  Naučite kako da napišete dobar CV i dođete do željenog posla

  Tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizovaće se i 3 događaja koja će pomoći kandidatima kako da napišu dobar CV, ali i kako da dođu do željenog posla. Za sve one koji su zainteresovani za IT oblast tu je i treći događaj na kojem će nam IT profesionalnci podeliti savete kako razvijati karijeru u Srbiji.

  Istraživanje

  Poslovi infostud je u cilju da olakša kandidatima proces pronalaženja posla pripremio ankete o tržištu rada u 2022. godini.

  Istraživanje se može popuniti na LINKU.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE