Sajam Grafima  -promena industrije iz „korena“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sajam Grafima  -promena industrije iz „korena“

  Ovogodišnji, 40. po redu,  Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, popularna Grafima, biće održana od 26. do 29. septembra na  Beogradskom sajmu.

  Grafima je sajam sa višedecenijskom tradicijom i može se reći, sinonim za okupljanje stručnjaka kako iz IT i mašinske, tako i iz same grafičarske industrije. Ono što odlikuje samu Grafimu je to što veliki broj kompanija koje posluju na tržištu teritorije Srbije i regiona, početak Grafime isčekuju sa velikom pažnjom jer je upravo ovaj sajam pravo mesto na kome se može videti trend i kretnja same industrije.

  Ove godine na sajmu, pored standardnih prezentacija novih modela uređaja, posetioci mogu očekivati i po neko iznenađenje, odnosno eksluzivne najave novih trendova koje će zahvatiti Srbiju u narednim godinama:

  „Da, ove godine Grafimu očekuje i nešto novo. U pitanju je najava jednog totalno novog koncepta poslovanja u samoj industriji, iza kog stoji kompanija Original. Ovo će biti i takoreći eksluzivna najava projekta za koji očekujemo da počne sredinom decembra meseca i koji bi samu industriju promenio iz korena. Ne bih sada da otkrivamo previše detalja, ali zato svi zainteresovani mogu posetiti naš štand na kom mogu dobiti više informacija o samom projektu. “, saznajemo od Nemanje Gerdijana iz kompanije Original d.o.o.

  Svi posetioci sajma mogu očekivati raznoliku ponudu kako proizvođača tako i samih modela, a više informacija o najavljenim novitetima možete saznati i na samom štandu kompanije Original koji će se nalaziti na centralnoj lokaciji hale 4 Beogradskog sajma.

  Original d.o.o. je kompanija usko specijalizovana za pružanje usluga u oblasti štampe i administracije dokumenata.

  Original d.o.o.  više od 25 godina, u saradnji sa globalnim vendorima kao što su Konica Minolta i OKI pruža jedinstveno rešenje u potpunosti prilagođeno poslovnim potrebama korisnika, bez obzira na veličinu kompanije, njenu delatnost i geografski položaj.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE