Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Parking servis uvodi aplikaciju i plaćanje po minutu

  Parking servis u narednom periodu uvodi tri novine – aplikaciju, koja će biti puštena u rad 15. oktobra, parking-pas karticu i pripejd karticu.

  To je najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na sastanku Udruženja parkirališta Srbije, a novine bi, kako je rekao, trebalo da omoguće bolju uslugu tog javnog preduzeća i veći komfor za korisnike beogradskih garaža i parkirališta.

  Aplikacija je namenjena svim smart telefonima i omogućiće plaćanje parkinga, ali i proveru broja slobodnih mesta u garažama širom Beograda.

  Biće omogućeno i plaćanje po minutu, što do sada nije bio slučaj. Proces će biti veoma jednostavan, a postojaće i mogućnost za kupovinu dnevne karte.

  Parking-pas kartica startuje 5. decembra i biće omogućeno da se kupi na 24 sata, tri ili sedam dana, a da se sa istom karticom ulazi i izlazi neograničen broj puta u sve garaže i sva beogradska parkirališta.

  Pripejd kartica, koja startuje 15. januara, omogućiće korisnicima da je dopunjavaju određenim iznosom i da je koriste sve dok na kartici postoji dovoljan iznos.

  Sve ove novine treba da građanima omoguće lakše korišćenje usluge Parking servisa, ali, kako je naveo Vesić, one znače i da idemo u korak sa svetom, gde se sve te usluge odavno koriste.

  Izvor: RTS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE