Sa premijum G-Drive gorivima kompanije NIS do Sankt-Peterburga

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sa premijum G-Drive gorivima kompanije NIS do Sankt-Peterburga

  Kompanija NIS pripremila je posebna iznenađenja za potrošače koji se na odabranim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta.

  Uz kupovinu od najmanje 30 litara premijum benzina G-Drive 100, odnosno premijum dizel goriva G-Drive Diesel na benzinskim stanicama NIS-a u Srbiji do kraja novembra, potrošač dobija kupon koji mu donosi jedan od  preko sto hiljada poklona koje je za ovu priliku obezbedila kompanija NIS,  među kojima su i trodnevni boravak u Sankt Peterburgu i VIP karta za poslednji meč fudbalskog kluba „Zenit“ u okviru ruskog nacionalnog prvenstva.  Osim dvadeset poklon-paketa putovanja u severnu rusku prestonicu i odlaska na utakmicu ruskog prvoligaša, bogat fond poklona uključuje elektronske uređaje, odnosno deset laptopova, deset tablet računara, kao i druge poklone.

  Premijum G-Drive goriva kompanije NIS proizvedena su prema najvišim tehnološkim standardima, od domaćih visokokvalitetnih derivata evro-5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, stooktanski benzin G-Drive 100 i premijum dizel gorivo G-Drive Diesel, pored poboljšanih performansi motora, pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora.

  Više informacija o G-Drive poklon akciji kompanije NIS, kao i o prednostima premijum

  G-Drive derivata, dostupne su na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs. Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE