Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rođendanski popusti u Delez prodavnicama samo za korisnike „MOJ MAXI“ aplikacije

  „Moj MAXI“ aplikacija lojalnosti obeležava prvi rođendan i tim povodom narednih mesec dana, a sve do 22. marta, korisnicima donosi rođendanski set promocija za više od 50 artikala svake nedelje u svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama.

  Među akcijskim proizvodima mogu se pronaći proizvodi sa svih kategorija, a ponuda će se menjati na nedeljnom nivou. Među proizvodima koji će u prvoj nedelji biti na popustu su i pileći file, kafa, voće, domaći ajvar.

  Od prvog dana lansiranja aplikacija lojalnosti ostvaruje sjajne rezultate, a u rođendanskoj nedelji je zabeležila i prvi milion preuzimanja.

  Lansiranje aplikacije lojalnosti koja je u potpunosti personalizovana, za nas je bio veliki izazov, ali od početka smo bili uvereni da radimo pravu stvar. U prethodnih godinu dana smo u kontinuitetu unapređivali kako samu aplikaciju, tako i set benefita koji očekuju korisnike. U ovom trenutku imamo više od 13.000 recenzija korisnika koji su našu aplikaciju ocenili visokom ocenom – 4,7 na najpoznatijim prodavnicama za preuzimanje aplikacija. ’Moj MAXI’ se našao i među prvoplasiranim i najtraženijim aplikacijama na Play store-u u našoj zemlji što je rezultat na koji smo svi u timu veoma ponosni“, istakao je povodom prvog rođendana „Moj MAXI“ aplikacije Nikola Zečević, direktor digitalnog razvoja kompanije Delez Srbija.

  Uz dodatne rođendanske popuste, u okviru „Moj MAXI“ aplikacije lojalnosti kupcima su dostupni i brojni drugi benefiti koji štede vreme i novac. Zahvaljujući savremenom algoritmu koji pamti izbore potrošača, aplikacija korisniku svake nedelje donosi i jedinstven personalizovani set promocija kreiran baš za njega. Tako kupci mogu uživati u sniženjima koja odgovaraju baš na njihove lične navike u kupovini. Dodatno, uz „Moj MAXI“ olakšano je i prikupljanje nalepnica za programe lojalnosti koje se kroz aplikaciju mogu skupljati digitalno ali i deliti sa prijateljima. Tu su i posebne akcije nagrađivanja lojalnosti odabranim brendovima, a ova ponuda će biti dodatno obogaćena u rođendanskom periodu.

  Preuzimanje aplikacije lojalnosti je besplatno, jednostavno i dostupno na svim operativnim sistemima pametnih telefona (Android, IOS i Harmony OS), a kupci je mogu koristiti u svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Za više informacija o „Moj MAXI“ lojalti aplikaciji možete posetiti Maxi sajt: https://www.maxi.rs/sr/moj-maxi-aplikacija

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delez Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE