Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Roditelji traže SMENU DIREKTORKE škole jer sluša Iron Maiden

  Sharon Burns, direktorka kanadske srednje škole Eden High School u St. Catharinesu, trenutno je pod pritiskom roditelja učenika koji su preko Facebooka otkrili da sluša bend Iron Maiden, te zbog toga traže da ona bude otpuštena, piše The Independent.

  Nezadovoljni roditelji zatražili su smenu direktorke jer, prema njihovim rečima, otvoreno iskazuje simpatije prema satonističkim sibolima i okultnim praksama.

  „Otvoreno prikazivanje satonističkih simbola direktno se protivi načelima velike većine porodica koje predstavljaju školu. I zato zahtevamo da Sharon Burns bude smenjena te da na njeno mesto dođe drugi direktor, koji će predstavljati vrednosti porodice u Edenu“, navodi se u peticiji koju su potpisale 553 osobe.

  Međutim, nekolicina učenika odlučila je da se zauzme za Burns. Njihovu peticiju je do sada potpisalo nešto više od 22 hiljade ljudi. Naveli su kako ne odobravaju osuđivanje direktorke na osnovu njenih objava na društvenim mrežama te kako nadležni ne smeju da zanemare činjenicu da Burns obavlja sjajan posao u školi.

  „Uložila je mnogo napora kako bi naučila učenike da je Eden mesto različitosti te je pored svega otvorila sobu za molitvu. Ovo je prostorija koju mogu koristiti svi učenici koji praktikuju Hrišćanstvo. Učinila je školu sigurnijom i jedan je od najboljih i najentuzijastičnijih direktorki koju je ova škola ikad imala“, napisali su učenici u peticiji.

  Izvor: Klix

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE