Revizorsko – konsultantska kompanija EY na novoj adresi

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Revizorsko – konsultantska kompanija EY na novoj adresi

  Revizorsko konsultantska kompanija EY ulazak u treću deceniju poslovanja u Srbiji proslavila je danas, useljenjem u svoju novu zgradu koja se nalazi u ulici Antifašističke borbe 13a.

  Godinu dana posle proslave jubileja, kompanija EY pojačaće svoj fokus na modernizaciju rada.

  Novi koncept, EY@Work, promoviše fleksibilno radno okruženje, zasnovano na poverenju koje zaposlenima omogućava da budu još uspešniji u svom radnom kruženju, ali je isto tako i izuzetno primamljiv koncept mladim ljudima, koji imaju potencijal da jednog dana postanu izuzetni lideri.

  Novi poslovni prostor podrazumeva „full open space concept“ bez kancelarija čak ni za najviše rukovodioce, a novi phone boot prostori, sale za treninge i sastanke i prostor za opuštanje uticaće na veću produktivnost zaposlenih. EY kancelarija u Beogradu prva je EY kancelarija na svetu koja će funkcionisati po „Wi-FI only“ principu što se u potpunosti prilagođava novom konceptu.

  Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu Ivan Rakić rekao je su prvi koraci kompanije EY u Srbiji bili “zaista pionirski”, a da je danas, sa više od 230 zaposlenih, dobro organizovanim i razvijenim sektorima poslovanja, mnogo jednostavnije aktivno učestvovati u svakodnevnim promenama načina rada i poslovanja uopšte.

  “Razvoj timova i povećanje obima poslovanja i uticaja, dovelo je i do pronalaska novog poslovnog koncepta koji će biti organizovan po najsavremenijim principima biznisa – EY@Work, a koji ćemo i mi rado primeniti u našoj novoj kancelariji u Beogradu. Smatram da je pravi trenutak da se revizorsko – konsultantska kompanija EY okrene što savremenijem načinu rada i da na taj način dokažemo svetu da uprkos predrasudama porezi, revizija, poslovno savetovanje i savetovanje pri poslovnim transakcijama mogu vrlo lako da uhvate korak sve prisutnijeg talasa digitalizacije”, istakao je Rakić.

  Osnovna ideja novog koncepta „EY@Work“ jeste dati kolegama slobodu da svakodnevno biraju svoje radno mesto i okruženje. Ovaj princip zalaže se za međusobno poverenje, a zasnovan je na dugogodišnjim istraživanjima koji su pokazali da je produktivnost zaposlenih veća ukoliko oni imaju jasan zadatak i rok, ali i slobodu da svoje vreme organizuju po sopstvenim aspiracijama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T.K.

  What's your reaction?

  Komentari

  • Milan Janković

   Full open space concept. ..SVUDA GDE JE POSTAVLJEN ,PO SVIM STATISTIKAMA NIJE DAO REZULTATE. ČAK ŠTA VIŠE..IZGUBILO SE MNOGO.. OD KOMUNIKACIJE,DO REZULTATA.. Jedna Svetska kuća,a usvoji pogrešan koncept... .

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE