Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications je zvanična agencija CEFTA sporazuma

  Vodeća regionalna grupacija za integrisano komuniciranje, Represent Communications u poslednji kvartal ove uzbudljive godine ulazi sa novim, velikim i važnim klijentom. CEFTA sporazum sada ima svog zvaničnog predstavnika u oblasti komunikacija – Represent Communications sa pet kancelarija u regionu, a u partnerstvu sa European Consulting Group-om. Da podsetimo, CEFTA je sporazum o jedinstvenoj zoni slobodne trgovine koji obuhvata Zapadni Balkan i Moldaviju.

  Zadatak agencije Represent Communications i partnera, ECG, u narednih godinu dana je da sa timom iz CEFTA Sekretarijata radi na povećanju vidljivosti ovog važnog sporazuma u oblasti trgovine na Zapadnom Balkanu i Moldaviji. Digitalni tim iz Represent Communications Skoplje će raditi kompletan redizajn sajta i osmisliti nov nastup na društvenim mrežama, dok će ostatak tima raditi na jačaju vidljivosti CEFTA aktivnosti i približavanju koristi koji ovaj sporazum nudi privredi i građanima.

  „CEFTA je sporazum sa konkretnim koristima za građane i privredu u regionu. Radujemo se saradnji sa Represent Communications jer želimo da ovu stručnu terminologiju približimo ljudima i na taj način benefite učinimo dostupnim većem broju ljudi. Na kraju, želim da se zahvalim CEFTA stranama i Evropskoj komisiji bez kojih ova saradnja ne bi bila moguća“, izjavio je direktor CEFTA sekretarijata Emir Đikić.

  Na međunarodnom tenderu Represent Communications je učestvovao sa svim svojim kancelarijama na zapadnom Balkanu i predstavnicima u Albaniji, na Kosovu i u Moldaviji. Dobra pokrivenost i uigran sistem prošao je sve testove i dobio najviše ocene, te uspešno pobedio u nimalo lakoj kategoriji.

  „Izuzetno nam je zadovoljstvo što kroz ovaj dogovor počinjemo direktan rad sa međunarodnim organizacijama. CEFTA predstavlja jedan od najvažnijih sporazuma u oblasti trgovine u jugoistočnoj Evropi i želimo da im obezbedimo adekvatnu vidljivost u javnosti kroz saradnju sa medijima i drugim kljucnim akterima, a pre svega kroz bolje i čvršće uvezivanje biznisa u regionu. Nadamo se da ćemo zajedno sa kolegama iz CEFTE pomoći i podržati kreiranje boljeg poslovnog okruženja i unaprediti razumevanje privrednih dogovora od koga svi mogu imati koristi“, izjavila je Jelena Mikić, direktorka razvoja Represent System-a, koja je vodila tender i biće zadužena za koordinaciju celog projekta u CEFTA regionu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Represent

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE