Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications Beograd i Sarajevo dobitnici nagrada the!Award

  Represent Communications u Beogradu i Sarajevu osvojili su tri nagrade na drugoj međunarodnoj dodeli nagrada pod nazivom the!award, u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

  Za najbolje komunikacijske projekte u prethodnoj godini Represent Communications sa svojim timovima u Sarajevu i Beogradu osvojio je srebro i dve bronze.

  U kategoriji za društveno odgovorno poslovanje, u kojoj nije biilo dodeljeno zlato, srebro je osvojila kampanja „Superheroji maske nose ispod očiju“ kompanije Hemofarm BiH i agencije Represent Communications Sarajevo i Red Box.

  U istoj kategoriji, agencija Represent Communications Beograd osvojila je bronzu za CSR kampanju „Svaki komentar se računa“ za Recan Serbia. Represent Beograd dobio je još jednu bronzu u kategoriji za odnose s javnošću za mala i srednja preduzeća. Projekat „First 3D printed house” za Eco Natura predstavlja prvu štampanu kuću u istočnoj Evropi.

   

  U finalnoj večeri  the!award stručni žiri je dodelio 16 nagrada u 6 kategorija, a radove je ocenjivalo 12 komunikacijskih stručnjaka iz celog regiona.

  Hrvatska udruga za odnose sa javnošću osnovana je 1994.godine i predstavlja udruženje koje okuplja velike stručnjake u odnosima sa javnošću i druge komunikacijske stručnjake sa ciljem edukacije, stručnog usavršavanja i informisanja svih članova, a radi unapređenja standarda u oblasti odnosa sa javnošću.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE