Redovi od 6h, stotine Novobeograđana i danas ispred opštine (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Redovi od 6h, stotine Novobeograđana i danas ispred opštine (FOTO)

  Ispred Opštine Novi Beograd i danas u redu čeka više stotina sugrađana kako bi prijavili decu za dobijanje besplatnih novogodišnjih paketića.

  Novobeograđani su ispred Korisničkog centra opštine počeli da se okupljaju rano jutros, a u osam kada je počeo da radi, red je već bio dugačak 50-ak metara.

  Opština Novi Beograd je posle pauze za prošlu Novu godinu, sada u predizbornoj odlučila da mališane sa ove opštine ponovo obraduje novogodišnjim paketićima, ali i vaučerima u iznosu od 6.000 dinara.

  Pored vaučera koji sleduju deci do 15 godina, opština vrši prijavu i za novogodišnje paketiće za mališane do 12 godina na teritoriji Novog Beograda.

  Dugački redovi ispred opštine

  Prijava za vaučere i paketiće odvija se već dva dana od 8 časova, a redovi ispred opštine Uslužnog centra na Novom Beogradu se ne smanjuju.

  Roditelji najmlađih Novobeograđana u stanju su i da satima stoje u redu kako bi za svoju decu obezbedili paketić i vaučer.

  Čelnici opštine su poručili da će biti paketića i vaučera za sve i da nema razloga za brigu.

  Vaučeri koje je Novi Beograd pripremio za mališane mogu se iskoristiti u sportskim radnjama Sport Vision, Buzz, Run n More i Extra Sports, za kupovinu obuće i garderobe.

  Ova beogradska opština prošle godine nije organizovala podelu paketića mališanima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE