Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rajan Rejnolds

  Rajan Rejnolds priznao koja VEŠTINA mu je donela uspeh: „Zaista mi je promenila život“

  Rajan Rejnolds ima reputaciju jednog od najfinijih glumaca u Holivudu, uprkos podmuklim, sarkastičnim likovima koje često igra u ostvarenjima, što je doprinelo njegovom uspehu.

  Njegova uloga mudrog antiheroja u „Deadpool“, Marvelovom blokbaster filmu iz 2016, lansirala ga je na holivudsku A-listu. Rejnolds je i producent, scenarista i preduzetnik. Gradi brendove kao što su Aviation American Gin, Mint Mobile i Maximum Effort, kompanija za proizvodnju filmova i agencija za digitalni marketing. Forbs je procenio njegovu neto vrednost na 71,5 miliona dolara.

  Rejnolds svoja dostignuća pripisuje jednoj važnoj veštini: rešavanju sukoba. Kanadski glumac je podelio kako su učenje da radi sa različitim ličnostima i ljubaznost oblikovali njegovu karijeru na konferenciji Indeed FutureWorks 2022 u četvrtak.

  „Mislim da imamo instinkt da pobedimo, lomimo i ubijamo. Ali ako možete da isključite ili razoružate taj instinkt na sekundu i zamenite ga iskrenom željom da saznate o nekome nešto, to je liderska osobina i nešto što je meni promenilo svaki aspekt života“, rekao je on.

  Umesto da se usredsredi na pokušaj da pobedi u svađi ili da nekoga dotuče argumentima, Rejnolds priča kako nastoji da saoseća i potvrdi ono što druga osoba govori aktivnim slušanjem i priznavanjem njenih osećanja.

  Rajan Rejnolds, reklama

  Rajan Rejnolds, reklama (Screenshot YT)

  Razlog zašto je strategija tako efikasna je jednostavan.

  „Ne možete da rešavate probleme sa drugim ljudima ako ih ne razumete“, dodao je glumac.

  Rajan Rejnolds postao bolji u komunikaciji

  Rešavanje konflikata je veština koju je Rejnolds savladao u dvadesetim godinama tokom radionice na koju se prijavio iz hira.

  „Bio sam malo izgubljen, bio sam malo ljut. Želeo sam da budem bolji…i nisam očekivao, ali to mi je zaista promenilo život”, prisetio se.

  Ovladavanje veštinom rešavanja konflikata je takođe pomoglo Rejnoldsu da bude efikasniji komunikator i da izgradi zdravije i produktivnije odnose, kako na poslu, tako i u privatnom životu.

  „To je bukvalno promenilo svaku vezu u mom životu, i promenilo je putanju moje karijere i poslovanja“, kazao je on.

  Ovladavanje tehnikom rešavanja konflikata počinje sa iskazivanjem zahvalnosti, aktivnim slušanjem i isticanjem da želite da rešite problem zajedno, rekli su stručnjaci za CNBC Make It.

  „Još uvek ima mesta da nekome zabijete nož u leđa, a zatim okusite krv svojih neprijatelja. Ali to nikada neće biti tako efikasno kao pokušaj razumevanja nekoga“, našalio se Rajan Rejnolds.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot YT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE