Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Raiffeisen banka ponudila novu uslugu za privredu

  RaiPOS aplikacija – mobilni telefon pretvara u POS terminal

  Raiffeisen banka je na srpsko bankarsko tržište donela potpunu novinu kad je reč o prihvatu plaćanja platnim karticama, ili mobilnim telefonima na prodajnim mestima. Reč je o aplikaciji RaiPOS, uz pomoć koje preduzeća i preduzetnici svoje usluge ili proizvode mogu naplaćivati putem svog android mobilnog telefona, bez potrebe posedovanja ”klasičnog” POS terminala.

  RaiPOS aplikacija instalira se direktno na mobilnom uređaju vlasnika i/ili njegovih zaposlenih, a može se koristiti bilo gde i bilo kada za prihvatanje plaćanja putem VISA i Mastercard platnih kartica, kao i plaćanja putem mobilnih telefona. Ona omogućava jednostavna, brza i sigurna plaćanja uz korišćenje NFC tehnologije koju poseduju svi noviji modeli smart telefona. Zahvaljujući mogućnosti beskontaktnih plaćanja karticom ili mobilnim uređajem na bilo kom mestu, kao i na više telefona u okviru jednog prodajnog mesta – vlasnicima biznisa nudi priliku za povećanje prodaje.

  Dodatno, veliku prednost za privrednike koji se opredele za ovaj vid naplate svojih usluga, predstavlja i to što je korišćenje RaiPOS aplikacije besplatno, odnosno bez mesečne naknade za korišćenje.

  Pored toga što nudi praktičan i brz način primanja uplata, aplikacija omogućava i slanje digitalnog slipa putem SMS poruke ili i-mejla, kao i očitavanje putem QR koda, a listu svih transakcija je moguće pregledati u bilo kom trenutku.

  Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno – ova aplikacija obezbeđuje preko potrebna beskontaktna plaćanja, posebno važna u pandemijskom periodu, kako za vlasnike biznisa, tako i za njihove klijente.

  RaiPOS aplikacija je na raspolaganju svim preduzećima i preduzetnicima registrovanim na teritoriji Srbije, bez obzira na prodajnu ili uslužnu delatnost za koju su registrovani.


  Za više informacija o aplikaciji posetite: https://www.raiffeisenbank.rs/pravna-lica/privreda/prihvat-platnih-kartica/raipos/ ili pozovite Kontakt centar Raiffeisen banke na broj telefona 011 3202 100.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Raiffeisen banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE