Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Radujemo se izazovima već 20 godina!

  Represent Communications, jedna od najvećih i vodećih agencija za integrisane komunikacije, proslavila je svoj jubilarni 20. rođendan. Tokom dve decenije uspešnog poslovanja, nije im nedostajalo izazova, koje su timski prevazilazili, a koji su im pomogli da se pozicioniraju kao lideri na tržištu komunikacija.

  PRvih 20 godina poslovanja proslavili smo u novom, proširenom prostoru, u dodatnih 285 kvadrata, što je i sam  pokazatelj koliko smo porasli od 5. aprila 2002. godine do danas, kada brojimo blizu 80 zaposlenih samo u Beogradu. Servisiramo više od 40 stalnih klijenata iz različitih industrija, a sa nekima od njih saradnja datira još od našeg osnivanja na šta smo posebno ponosni.

  Naš portfolio od prvog dana ispisuju imena velikih kompanija kao što su Coca–Cola, Strauss Adriatic, Philip Morris, ali su nam tokom godina poverenje pružile i mnoge internacionalne i domaće kompanije i brendovi, kao i novi start up-ovi poslednjih godina“, ponosno ističe Tamara Jokanović, generalna direktorka Represent Communications-a.

  Represent Communications svoje početke zabeležio je kao jedna od prvih PR agencija na prostorima bivše Jugoslavije. Od klasične PR agencije, danas su agencija za integrisane komunikacije koja u svom sastavu ima sopstvenu video produkciju, odeljenje digital i performance marketinga, kreativu, kao i sve dosadašnje PR i BTL usluge koje konstantno razvijaju i unapređuju.

  Takođe, tokom godina otvorene su kancelarije u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj i Makedoniji, kao i sopstvena medijska kuća i portal BizLife, platforma za analitiku sadržaja na internetu Digital Element i poslovna jedinica posvećena edukaciji Represent Academy, koje sve zajedno čine Represent System.

  Represent Communications u svom razvoju i poslovanju veliku podršku i zahvalnost duguje svim svojim zaposlenima, klijentima, medijima, prijateljima, poslovnim partnerima, podizvođačima, koji su obeležili svaki proces razvoja i poslovanja agencije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE