Radionice za mlade u organizaciji SOS Dečija sela Srbija i NIS-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Radionice za mlade u organizaciji SOS Dečija sela Srbija i NIS-a

  SOS Dečija sela Srbija i kompanija NIS započeli su zajedničku realizaciju serije radionica čiji je cilj edukacija mladih u oblasti zapošljavanja i ekonomskog osnaživanja. Ove radionice održavaju se u Centru „Jaki mladi” i na njima učestvuje do desetoro mladih koji se nalaze u sistemu alternativnog staranja, a kojima podršku pružaju mentori – članovi HR tima kompanije NIS.

  Mentori svoja znanja, iskustva i veštine u oblasti zapošljavanja dele sa mladima, koji na savremen i interaktivan način stiču praktična znanja od značaja za proces zaposlenja.

  Prva u nizu radionica bila je posvećena konkurisanju za posao, načinu na koji se piše CV, pripremi za razgovor sa potencijalnim poslodavcem i prezentovanju znanja i veština tokom intervjua, dok su na drugoj radionici mladima predstavljeni saveti kako da se izdvoje od ostalih kandidata pisanjem motivacionog pisma.

  Кompanija NIS je prepoznala značaj ekonomskog osnaživanja mladih i izrazila spremnost da im pomogne da se što bolje pripreme za pronalaženje odgovarajućeg posla. Zajedničke radionice kompanije NIS i Centra „Jaki mladi“ će se održavati kontinuirano u trajanju od 6 meseci.

  Izvor: BIZlife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE