PUN KRUG Dubravke Negre: Od rata u Avganistanu do regionalne šefice EIB-a (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PUN KRUG Dubravke Negre: Od rata u Avganistanu do regionalne šefice EIB-a (VIDEO)

  Gošća prve BIZLife emisije “Pun krug” je Dubravka Negre, žena iz Srbije koja je došla u sam vrh jedne od najvećih finansijskih institucija na svetu.

  Ona već godinama radi u Evropskoj investicionoj banci, a nedavno je završila svoj mandat na funkciji šefice Regionalnog predstavništva EIB-a za Zapadni Balkan.

  Pre karijere u EIB-u, Negre je radila u medijima i marketingu. Bila je televizijski producent za CNN International i pokrivala je, između ostalog, rat u Avganistanu, čime je zaslužila nagradu u SAD-u. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a usavršavala se u Italiji i Americi.

  U prvom delu intervjua ekskluzivno za BIZLife, Negre se osvrnula na svoj mandat tokom kojeg je upravljala desetinama kapitalnih projekata.

  U poslednje četiri godine postigli smo u regionu koliko nismo u poslednjih 10 godina“, kaže Negre.

  Koji su to najznačajniji projekti EIB-a u Srbiji, najveće postignuće Dubravke Negre tokom mandata, da li je zadovoljna postignutim promenama u zemlji i regionu, pogledajte u videu.

  PUN KRUG – nova video forma medijske kuće BIZLife 

  Uspeh u životu ne podrazumeva samo poslovne rezultate, a izuzetne poslovne rezultate ne čine isključivo uspesi.

  U želji da najuspešnije ljude iz sveta biznisa bliže upoznamo ne samo kroz uspeh, već put do uspeha i sve izazove, probleme i teške odluke sa kojima su se susreli na tom putu što u privatnom, što u poslovnom životu i šta njih čini kao osobe, medijska kuća BIZLife pokrenula je novu emisiju „Pun krug“.

  Kroz „Pun krug“ naši sagovornici će zaokružiti svoju dosadašnju karijeru, privatan i poslovan život, otkriti svoje najveće uspehe, izazove, strahove i ambicije iz nešto drugačijeg, ličnijeg ugla.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE