Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife pokrenuo novu emisiju PUN KRUG: Prvi gost Dubravka Negre (VIDEO)

  Sastanci, rokovi, mejlovi, telefonski razgovori, rezultati, planovi,… A gde su tu LJUDI? Uspeh u životu ne podrazumeva samo poslovne rezultate, a izuzetne poslovne rezultate ne čine isključivo uspesi.

  U želji da najuspešnije ljude iz sveta biznisa bliže upoznamo ne samo kroz uspeh, već put do uspeha i sve izazove, probleme i teške odluke sa kojima su se susreli na tom putu što u privatnom, što u poslovnom životu i šta njih čini kao osobe, medijska kuća BIZLife pokrenula je novu emisiju „Pun krug“.

  Kroz „Pun krug“ naši sagovornici će zaokružiti svoju dosadašnju karijeru, privatan i poslovan život, otkriti svoje najveće uspehe, izazove, strahove i ambicije iz nešto drugačijeg, ličnijeg ugla.

  U našoj prvoj emisiji bolje ćete upoznati Dubravku Negre, ženu iz Srbije koja je došla u sam vrh jedne od najvećih finansijskih institucija na svetu. Ona već godinama radi u Evropskoj investicionoj banci, a nedavno je završila svoj mandat na funkciji šefice Regionalnog predstavništva EIB-a za Zapadni Balkan.

  Pre karijere u EIB-u, Negre je radila u medijima i marketingu. Bila je televizijski producent za CNN International i pokrivala je, između ostalog, rat u Avganistanu, čime je zaslužila nagradu u SAD-u. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a usavršavala se u Italiji i Americi.

  Ekskluzivno za BIZLife, Negre se osvrnula na svoj mandat tokom kojeg je upravljala desetinama kapitalnih projekata, otkrila svoje najveće postignuće, da li je zadovoljna postignutim promenama u zemlji i regionu, na koji projekat je najponosnija, ali i kako joj se svideo život i rad u zemlji u kojoj je rođena.

  Saznaćete koliko joj je bilo teško da kao žena iz Srbije izgradi svoju karijeru na svetkom nivou u dominantno muškom okruženju kakav je bankarski sektor. Sa kojim se izazovima na tom putu susretala, njene životne i poslovne uzore, ciljeve.

  A s obzirom na to da je koronavirus i dalje veoma aktuelna tema, Negre nam je dala i svoje procene kako će pandemija uticati na svetsku ekonomiju, kao i kada možemo da očekujemo oporavak.

  U nastavku pogledajte tizer prve emisije „Pun krug“ sa Dubravkom Negre.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE