Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prodat najskuplji stan na Zlatiboru (VIDEO)

  Dok se građeviska ekspanzija ne smiruje na najlepšoj srpskoj planini najveći makedonski građevinski brend Adora Business Group je prodao najskuplji stan na Zlatiboru u okviru svog prvog projekta 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora.

  Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, bliskih užičkim notarima, ovo je najskuplja cena po kvadratu do sada na Zlatiboru, jer je stan prodat po ceni od 4800 eur po m2, i čini nam se da ova cena obara sve rekorde u prometu nekretnina na Zlatiboru.

  Potrudili smo se da saznamo šta sve sadrži apartman koji je prodat po pomenutoj ceni i došli do sledećih informacija: u pitanju je Penthouse apartman (na vrhu zgrade) sa terasom preko 100m2, obložena dekingom, sa pogledom na sve lepote Zlatibora, a sadržaj je neverovatan: na terasi je đakuzi za 8 osoba (hidromasažna kada koja se može koristiti i kada je napolju sneg), oprema za uživanje na terasi, a apartman je u potpunosti opremljen od A do Š uz prirodni kamin (tu je i najmodernija tehnika, luksuzna dekoracija i perfektno dizajniran nameštaj, pa čak su i escajg, posteljina i peškiri su uključeni u cenu).

  Dobili smo i pojašnjenja od strane prodajnog tima kompanije Adora, naime cena po kvadratu za ostale stanove počinje od 2000e po m2, a inače svi stanovi dolaze kompletno opremljeni do najsitnijih detalja. Dodatno pojašnjavaju da klijenti imaju mogućnost odabira između dve linije opremanja – Modern line ili Contemporary Design, dok za Penthouse apartmane, njihov dizajnerski tim kreirao je posebnu 21st Century Zlatibor Signature Collection liniju opremanja.  

  Putem društvenih mreža 21st Century Zlatibor, došli smo i do ovih video materijala, gde su prikazana oba stila opremanja u Mockup uzornim apartmanima koja se nalaze u samom kompleksu gde i postoji mogućnost zakazivanja termina za njihov obilazak uživo.

  Pored, moramo priznati odličnog, dizajna opremanja apartmana, kroz marketing prezentaciju vidimo da posetioci kompleksa 21st Century Zlatibor imaju mogućnost da uživaju u svim sadržajima, kao što su:  lobby i rececpija 24/7, bazen sa slanom vodom, kompleetni Spa & Wellness, restoran inspirisan u duhu The Great Gatsby i 20-tih godina New York-a gde će, kako najavlaju, biti najbolja vrhunska gastronomija u zlatiborskom regionu, zatim dečja igraonica, relax dvorište od 600 m2 okruženo borovom šumom, sala za poslovne sastanke, skijašnica, biciklana, soba za masažu i td.

  Saznali smo još nešto, što je možda i najzanimljivije od svega navedenog: razlog zbog čega svi apartmani dolaze kompletno opremljenji je činjenica da se radi o investicionim apartmanima, ili kako Adora kroz njihov marketing to komunicira pod sloganom: „Investirajte u apartman koji vam vraća NOVAC!“. Naime, kupci imaju mogućnost da borave u njihovom apartmanu kad god i koliko god požele, a kada nisu tu, putem pametnog modela rentiranja i profesionalnog Hospitality menadžmenta koji se brine o održavanju apartmana, kompletnom marketingu  i održavanju čitavog kompleksa vlasnici apartmana imaju mogućnost povratka investicije i do 8% na godišnjem nivou. „Adora“ kaže da su Know-How iza ove metode „investicione nekretnine“ doneli sa Bliskog Istoka gde se godinama pokazao kao ekstremno uspešan, a celokupan biznis model će da sprovodi firma Adora Hospitality Group, inače deo biznis grupacije.

  Važno, svi apartmani su uknjiženi kao klasični stanovi, što omogućava uzimanje stambenog kredita za ovu vrstu investicije od strane banaka, uz mogućnost povraćaja PDV-a na kupovinu prve nekretnine na ime vlasnika.

  Pronašli smo i ovaj video prikaz sa društvenih mreža pod motom: „Kvalitet je naša navika“, zapravo događaj koji su uradili u kompleksu na Zlatiboru, sa načelnom idejom da prezentuju klijentima sve aspekte kvaliteta koji neće biti vidljivi kada proces izgradnje bude u potpunosti završen.

  Na fotografiji su prikazani svetski i domaće poznati brendovi sa kojima ova kompanija sarađuje na projektu 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness.

  Investitor Adora Living Solutions je inače deo Adora Biznis Grupacije koja uspešno posluje već 20 godina sa preko 400 000 m2 izgrađenih nekretnina u kojima živi oko 13 000 ljudi, a sa ovom činjenicom, Adora je najprepoznatliviji makedonski građevinski brend. Pored izgradnje inovativnih nekretnina, prisutni su takođe u finansijama, berzanskoj trgovini, farmacji i trgovini organskom hranom širom Evropе i Bliskog Istokа. Adora je i najveći pojedinačni vlasnik u Komercijalnoj Banci AD Skoplje, koja je najveća banka u Makedoniji sa aktivom od preko dve milijarde evra. Takođe, početkom septembra tekuće godine uradili su veliku stratešku investiciju u sferi energetike kupovinom gradske toplane i čitavog biznisa za centralno grejanje grada Skoplja.

  Na osnovu istaknutih informaicija i materijala o kompleksu 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness, kao i boniteta investitora Adora, zaključujemo da je i ovaj njihov slogan: „Definicija planinskog hedonizma“, takođe opravdan. Saznajemo i da će kompleks biti završen na proleće 2022. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness by Adora

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE