Prodaje se SOS kanal

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prodaje se SOS kanal

  Vlasnik sportskog kanala SOS Dragiša Kovačević izjavio je da prodaje tu televiziju i da je najpre hteo da ugasi kanal, ali da se odlučio na prodaju da bi zadržao zaposlene, prenosi sajt Cenzolovka.

  Kovačević je za Cenzolovku kazao da će prodati SOS kanal onome ko bude preuzeo sve zaposlene, kako ljudi ne bi otišli na ulicu. Kanal postoji više od 20 godina i dugo je bio jedini sportski kanal u Srbiji.

  On je kazao da ima više potencijalnih kupaca i da ga ne interesuje da li je u pitanju političar i iz koje je stranke, navodeći “da će se sve znati narednih dana”. “U ovakvim uslovima, gde nema podršku države i privrede, SOS kanal teško da može da opstane”, kazao je Kovačević.

  Cenzolovka navodi da je Radoica Milosavljević, kruševački biznismen koji je privatizovao više lokalnih medija u Srbiji, 8. januara ove godine osnovao preduzeće SOS Kanal plus na adresi Trebinjska 7, gde se nalazi i sami SOS kanal.

  Radoica Milosavljević je jedini vlasnik, dok je kao direktor upisan Aleksandar Milutinović koji je od avgusta prošle godine većinski vlasnik TV Apatin, piše Cenzolovka.

  Dragiša Kovačević je kazao da je za osnivanje te firme prvi put čuo od Ceznolovke i nije potvrdio da je Milosavljević mogući kupac SOS kanala.

  Na pitanje Cenzolovke da li je tačna informacija da kupuje SOS kanal, Milosavljević je rekao: “Sve što vi novinari kažete je tačno”.

   

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE