Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Prodaja 2.0. – pogled u budućnost“: Konkretna rešenja stručnjaka iz regiona

  Online event „Prodaja 2.0. – pogled u budućnost“ 2. decembra donosi na jednom mestu iskustva vodećih ljudi iz cele regije u prodaji i marketingu, koji će ispričati svoja iskustva i predložiti konkretna rešenja.

  Postoji jaz između kompanija i klijenata, a prodajni i marketinški timovi novog doba moraće da se prilagode kako bi taj jaz premostili. Ključnu ulogu imaće tehnologija. Ali koja je to prava tehnologija koja će podići produktivnost i osigurati stalan rast?

  „Iako su rešenja koja nudimo relevantna, ova godina nam je bila jedna od najzahtevnijih od osnivanja pre 30 godina. HSM nije samo kompanija koja implementira CRM rešenja, nego nam je, kao aktivnom korisniku, Salesforce zaista srce poslovanja. Tehnologija ne može ukloniti sve izazove, ali može pomoći prodaji i marketingu da rade sinhronizovano i lakše dopru do kupaca. I što je presudno, pomoći menadžmentu da odluke donosi pravovremeno i brzo“, izjavio je Jakov Urbanke, Business Solutions Director.

  Digitalna transformacija više nije inicijativa za budućnost – postala je neosporna potreba koja će odvojiti tržišne lidere od ostalih i koja će promeniti način na koji se kompanije povezuju s klijentima.

  „I mi kao medij morali smo napraviti određene promene kako bi održali poslovanje, sve svoje zaposlene i podigli nivo kvaliteta još više. A kako smo to uspeli?, objašnjava osnivač Represent Systema, među kojima je i medijska kuća BIZLife, Borislav Miljanović.

  “Zbog korone, najveći izazov nam je bio kako da određene poslovne aktivnosti kao što su organizacija događaja i brand promocija zamenimo nekim drugim kako ne bismo otpuštali zaposlene i smanjivali im plate. To smo i uspeli, jer smo pojačali naš The Content studio i digitalne komunikacije, a dobili smo i tri velika nova klijenta. Sledeća godina će u prvom delu biti usporena, a nadamo se u drugom kada stigne vakcina jako ubrzana. I to će biti izazov kako sačuvati motivaciju zaposlenih da dočekaju otvaranje kako fizičko tako i duhovno, odnosno kreativno. I naravno, dalji razvoj digitalnog biznisa, jer vraćanja na staro neće biti u onoj meri u kojoj smo očekivali.”

  A kako su se ove godine snašli i drugi stručnjaci iz sveta prodaje i marketinga iz vodećih regionalnih kompanija, saznajte 2.12. u 10h na online eventu „Prodaja 2.0 – pogled u budućnost“ u organizaciji HSM informatike. Više informacija i prijave možete pronaći OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE