U living roomu New Balkan Cuisine, šef Vanja Puškar kreirao je poseban meni, uparen sa premijum penušavcima Radgonske gorice, za naše goste na Premium večeri, koju su organizovali BIZLife i Miele Srbija.
Vanja Puškar
Meni za odabrane
Gosti su imali priliku da probaju:
- namaz od dimljene svinjske butkice;
- zapečeni sir, tartuf sa malinom;
- teleća rebra – koštana redukcija, karfiol, jezgrasto voće;
- limun, matičnjak;
- kompot i kajmak.
Izvor: BIZLife Magazin
What's your reaction?
AGON by AOC
0
Aleksa Stanić
0
auto
0
automobil
0
beograd
0
bitno
0
branislav tiodorović
0
čipovi
0
digitalni marketing
0
E-commerce Asocijacija Srbije
0
elektricni
0
enterijer
0
fashion and friends
0
fijat
0
Fleg fudbal
0
Fond za razvoj
0
Forma Ideale
0
gejming
0
Google prevodilac
0
Google translate
0
Grand Kopaonik
0
Honor magicbook 14
0
HTEC
0
institu za majku i dete
0
koronavirus
0
lutka
0
Michelin vodič
0
migranti
0
minimum
0
miran san
0
MK Group
0
monitori
0
na proleće
0
nagrada
0
Nemačka
0
nestašica
0
One&Only Portonovi
0
parking
0
populacija
0
preminuo
0
primanje četvrte doze
0
restorani
0
sabic
0
SoMo Borac
0
spavanje
0
srbija
0
Stada
0
subvencije za preduzetnike
0
superdry
0
svet
0
tehnika
0
tinejdžer
0
troskovi
0
važno
0
vozac
0
weCAN
0
XIAOMI
0
zalihe
0