Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ko se najviše potrudio? 4 NAJUPEČATLJIVA predizborna spota (VIDEO)

  predizborni spotovi

  Izbori u Srbiji održavaju se za manje od nedelju dana, a predizborni spotovi se još uvek, pre nego što nastupi izborna tišina, mogu videti na televiziji i na društvenim mrežama.

  U toku ove kampanje građani Srbije mogli su da vide različite spotove kandidata. Neki su predstavljali svoje dosadašnje rezultate, a neki su pomoću spotova pokušali da pokažu šta će u Srbiji biti drugačije ako oni pobede.

  Očekivano, vladajuća Srpska napredna stranka imala je ubedljivo najviše predizbornih spotova u čijim je glavnim ulogama bio uglavnom predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  Predsednik izlazi iz frižidera

  Jedan od SNS spotova definitivno je ukrao najviše pažnje građana Srbije. Naime, predsednik Srbije u tom spotu izlazi doslovno iz frižidera, obećavajući trudnici da to više neće činiti kad „svi u Srbiji“ budu imali pogodnosti koje je dobio mladi bračni par.

  „Važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije“, kaže Vućić i objašnjava da je potrebno još mnogo puteva, pruga i fabrika.

  „Kada svi u Srbiji budu dobili subvenciju za rešavanje stambenog pitanja, nećete me toliko viđati“, kazao je ženi koja je otvorila frižider.

  IZJAVA DANA: Vučić objasnio zašto nam iskače iz frižidera (VIDEO)

  Miša Vacić, Đilas i amabasadori

  Lider Srpske desnice i predsednički kandidat na predstojećim izborima Miša Vacić krenuo je u finiš kampanje sa izbornim spotovima. Dva njegova spota definitivno su nešto što su svi primetili, premda je režija vrlo jednostavna, a narativ neodoljivno podseća na vladajuću stranku.

  U jednom od spotova Vacić je predsednik od koga Đilas traži sastanak, a iz Vacićevog odgovora saznaje se da Đilas nije na slobodi.

  „Ne mogu sada da idem do Centralnog zatvora, neka odleži još malo. Kada ja budem predsednik svako ko je ukrao 619 miliona od građana srbije biće u zatvoru“.

  U drugom spotu, od Vacića iz američke amabasade zahtevaju da promenimo Ustav.

  „Vreme je da shvate ko je predsednik. recite njegovoj ekselenciji da ima tri dana da napusti Srbiju. Kad postanem predsednik svaki amabasador koji iskaže nepoštovanje prema Srbiji biće proteran“, kaže Vacić u spotu.

  Čarobni štapić Boška Obradovića

  Predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsednički kandidat na predstojećim izborima Boško Obradović objavio je predizborni spot koji je za jako kratko vreme izazvao brojne reakcije.

  Naime, Obradović u spotu koristi magični štapić da popravi rupu na putu, fabriku koja zagađuje okolinu, rijaliti program na televiziji i govori:

  „Niko nema čarobni štapić, ali svi imamo glas kojim trećeg aprila počinjemo da rešavamo goruće probleme“.

  Aleksandar Šapić vozač GSP-a

  Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda objavio je spot u kom je se on pojavljuje u ulozi vozača GSP-a, kako pomaže ženi sa detetom da ponese kese, kako pere ulice. Ovaj spot je takođe na listi najupečatljivijih predizbornih spotova, a Šapić je u ovoj kampanji vrlo aktivan, pa tako spotove izbacuje vrlo često.

  „Ako smo uspeli da Novi Beograd postane grad budućnosti, onda nema razloga da svi zajedno ne učinimo da Beograd izraste u grad pravih i velikih mogućnosti“, navodi se u opisu spota.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE