Prave 3D životinje: Sedite u svojoj sobi sa tigrom, pandom ili hobotnicom (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prave 3D životinje: Sedite u svojoj sobi sa tigrom, pandom ili hobotnicom (FOTO)

  Na konferenciji održanoj 2019, Google je najavio da će u svoju Pretragu dodati nove 3D životinje zajedno sa obiljem drugih filtera proširene stvarnosti (AR).

  Najavljeno – ispunjeno! Sada u svojoj sobi možete sedeti zajedno sa tigrom, pandom, hobotnicom, pa čak i zmijom, a evo i kako.

  Sve što vam je potrebno jeste Android pametni telefon, sa operativnim sistemom Android 7.0 ili noviji/ iPhone sa operativnim sistemom iOS 11 ili noviji i Google Chrome za Android / iOS i zabava može da počne.

  Google pretraživač je dodatno olakšao pristup 3d životinjama i drugim AR prikazima, tako što ih je postavio na sam vrh pretrage, čim se unese naziv životinje.

  U slučaju 3D životinja na Google-u, videćete opšte informacije o životinji, nekoliko fotografija i opciju „Upoznajte izbliza tigra u pravoj veličini“ kao i dugme „Pogledati u 3D“. Pritisak na to dugme pokreće iskustvo proširene stvarnosti.

  S obzirom da milioni dece širom sveta trenutno ne mogu da idu u školu zbog epidemije korovirusa COVID-19, ovo bi mogao da bude odličan način da im održite zanimljivu lekciju u kući. Na ovaj način možete im pomoći da shvate razmere životinja u prirodnom svetu, a sve bez potrebe da idete u zoološki vrt ili neki rezervat prirode.

  Aligator, medved, tigar, jež, pingvin, hobotnica, panda, ajkula, samo su neke na listi dostupnih 3D životinja unutar Google pretrage, koja se znatno povećala od lansiranja ideje. Ona bi verovatno bila više nego dovoljna da napuni manji zoološki vrt, a svi prikazi životinja čak uključuju realistični zov životinja, kako bi doživljaj bio još uptopunjeniji.

  Može se desiti da vaš telefon podržava opciju 3d, ali ne i realističan prikaz u proširenoj stvarnosti. Zato je Google napravio listu telefona na kojoj možete proveriti koje opcije su vam dostupne. Svakako, 3d prikaz je i više nego zabavan, zato okpite članove svoje porodice i napravite dobru zabavu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE