Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Potpisan Ugovor o pristupanju Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura Univerzitetu Metropolitan

  Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu potpisan je Ugovor o pristupanju Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura Univerzitetu Metropolitan, saopšteno je danas.

  Ugovor su potpisali osnivač, predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan Dragan Domazet i osnivač i predsednik Saveta Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura Jordan Aleksić.

  Posle pristupanja fakulteta FEFA u 2017. godini, u oblasti ekonomije, ovim današnjim činom Univerzitet Metropoliten nastavlja sa objedinjavanjem kvalitetnih privatnih visokoškolskih ustanova radi stvaranja značajnog jezgra kvalitetnog privatnog visokog obrazovanja u Srbiji.

  Predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan Dragan Domazet je povodom pristupanja fakulteta Futura rekao da „Univerzitet Metropolitan objedinjavanjem sa drugim privatnim, a kvalitetnim visokoškolskim ustanovama, ne želi da postigne kvantitet, već kvalitet, sinergiju neophodnu za pružanje što kvalitetnijeg obrazovanja u skladu sa potrebama poslodavaca i da postane stožer kvalitetnog privatnog visokog obrazovanja u Srbiji“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE