Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pošte Srbije, konkurs za preduzetnice

  Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta

  Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta. Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, čime nastavlja da podržava žensko preduzetništvo i poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada. Pod sloganom ,,Najbolje tek dolazi“ konkurs počinje 8. marta i traje do 8. aprila 2023. godine.

  Sa ciljem osnaživanja i promocije ženskog preduzetništva širom naše zemlje, ovogodišnji konkurs namenjen je osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije.

  Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Komisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije. Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga.

  Kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno odgovorne aktivnosti.

  Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa [email protected].

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pošte Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE