Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poslodavac godine: Radnicima podelio 10 MILIONA USD (VIDEO)

  Decembar je vreme kad se radnici širom sveta raduju svojim prazničnim bonusima, međutim osnivač i direktor građevinske firme u Baltimoru, Edvard St. Džon podigao je lestvicu poprilično visoko za sve šefove širom sveta.

  Naime, on je organizovao božićnu zabavu za svih 198 zaposlenih, gde je objavio da će podeliti svojim radnicima neverovatnih 10 miliona dolara.

  Radnici koji rade duže za firmu “St. John Properties” dobili su veće bonuse, a prosečan iznos koji su radnici dobili iznosi 50 hiljada dolara.

  Međutim, to nije sve što su radnici dobili. Oni su uz taj bonus, dobili i godišnji bonus koji tradicionalno dobijaju svake godine.

  Radnici su oduševljeno plakali kada su dobili crvene koverte u kojima se nalazio njihov bonus. Edvard im je rekao da svi dobijaju bonus jer je kompanija dostigla svoj cilj, a to je izgradnja površine veličine 20 miliona kvadratnih metara širom SAD-a.

  “Kako bi proslavili postizanje našeg cilja, želeli smo da nagradimo naše radnike na takav način da će to imati značajan uticaj na njihove živote. Zahvalan sam svakom od naših radnika, na njihovom radu i predanosti i nisam mogao zamisliti bolji način da im to pokažem”, izjavio je direktor firme.

  Šta reći osim svaka čast!

  Izvor: Blic

  Foto: Printscreen/Youtube

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE