Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Plaža, posao

  Za uživanje na plažama plaćaju 15.000 USD, evo kako da se prijavite za posao

  Hotels.com želi da unajmi Retro Beach motelijera, čiji će posao biti da poseti nekoliko retro motela na plažama u Sjedinjenim Američkim Državama i da uživa u pogledu na okean u stilu 1950-ih.

  Plan puta se sastoji od 10 Hotels.com najboljih retro motela na plažama širom Amerike, uključujući The Pearl Hotel u San Dijegu u Kaliforniji i Vagabond Hotel u Majamiju, na Floridi. Lista je zasnovana na ocenama gostiju, ukupnom dizajnu, vrednosti i lokaciji, navodi kompanija u saopštenju za javnost.

  Motelijer će biti opremljen priborom, uključujući kremu za sunčanje, prugaste suncobrane, vintidž naočare, ventilator, pa čak i radio na solarni pogon za uživanje u melodijama. Posao ne podrazumeva upotrebu mreža, već dokumentovanje putovanja „za buduće generacije“ pomoću klasične polaroid kamere.

  Plaža, More, posao

  Plaža, more, posao (Pixabay)

  Profesionalni putnik će dobiti stipendiju od 10.000 dolara za pokrivanje putnih troškova i platu od 5.000 dolara koju će potrošiti na grickalice na plaži, vodu, kreme i kornete sa sladoledom.

  „Putnici ovih dana obično traže all-inclusive hotele i odmarališta kada planiraju svoje letnje odmore, ali naš Retro Beach motelijer želi da dokaže da moteli na plaži mogu biti jednako luksuzni“, rekla je Melisa Domen iz Hotels.com.

  Prema njenim rečima, ovi bezvremenski moteli nisu samo povoljni za budžet, već će dovesti ljude na plažu, bukvalno i figurativno, da se istinski isključe i opuste.

  Oni koji ne žele da putuju sami mogu dovesti gosta da se pridruži zabavi.

  Da biste se prijavili za poziciju, popunite onlajn prijavu. Moraćete da uključite svoj Instagram da biste Hotels.com pokazali svoje veštine snimanja fotografija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE