Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Posao iz snova? Zaradite 1.000 USD gledajući omiljene filmove

  Američka internet stranica Review.org traži pet najvećih obožavatelja lika, dela i baštine Volta Diznija (Walta Disneyja), koji bi punih 30 dana gledali filmove nove streaming platforme Disney+, koja će zvanično biti lansirana 12. novembra 2019. godine.

  „Toliko smo uzbuđeni zbog Disney+ streaming platforme da svoje oduševljenje želimo da podelimo s još nekoliko fanova. Ako odaberemo baš vas, glavni zadatak će vam biti da pogledate 30 najdražih Diznijevih filmova za 30 dana. Šta mislite, nudimo li vam najbolji posao na svetu?“, piše Review.org na svojoj internet stranici.

  Oni najsrećniji će za svoj angažman dobiti 1.000 dolara, godišnju pretplatu na streaming platformu Disney+ i set za gledanje filmova u koji ulazi udobna dekica, četiri Mickey Mouse šoljice i moderni kokičar, piše Novac.hr.

  Svi zainteresovani moraju da popune kratku anketu na stranicama Review.org-a i da prilože kratak video u kojem su dužni na što inovativniji i originalniji način da obrazlože zašto baš oni zaslužuju ‘posao’.

  Disney+ streaming platforma biće dostupna od 12. novembra za cenu od 7 dolara mesečno, a svojim korisnicima će omogućiti gledanje više od 7.000 epizoda serija i više od 500 filmova.

  Izvor: Novac.hr

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE