POSAO IZ SNOVA za ljubitelje vina - plata 10.000 USD

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  POSAO IZ SNOVA za ljubitelje vina – plata 10.000 USD

  Vinarija Murphy-Goode iz Kalifornije objavila je oglas za posao iz snova za sve pasionirane ljubitelje vina.

  Osoba koja dobije posao živeće godinu dana u vinogradu u kalifornijskoj oblasti Sonoma poznatoj po vinu, neće plaćati kiriju i primaće platu od 10.000 dolara mesečno!

  Novi zaposleni vinarije Murphy-Goode trebalo bi da bude spreman da „sledi svoju strast“, ​​napisala je kompanija.

  Prvih nekoliko meseci radne dužnosti su široke, što omogućava novom zaposlenom da shvati koji ga aspekti vinarstva najviše interesuju. Nakon toga, vinarija će sa novim zaposlenim raditi na „definisanju njegovih strasti i urezivanju njegovog mesta u svetu vina“.

  Nudimo vam posao koji će vas katapultirati u vinsku stratosferu“, navodi kompanija.

  Neke od potencijalnih radnih dužnosti su i sticanje znanja o vinogradarstvu i poslovanju vinarija, kao i učenje o svetu e-trgovine.

  Porodična vinarija osnovana 1985. godine je ovu poziciju prvi put lansirala 2009. sa početnim fokusom na dokumentovanje posla na društvenim mrežama, a ove godine su odlučili da ponovo otvore radno mesto „jer se zemlja suočava sa nizom potpuno novih izazova“.

  Posao je otvoren za starije od 21 godine koji su ovlašćeni za rad u Sjedinjenim Državama, a potencijalni kandidati moraće i da snime video u kojem će objasniti zašto je ovo posao iz njihovih snova. Najvažnija kvalifikacija je – istinska ljubav prema vinu.

  Kandidati se na oglas mogu prijaviti do 30. juna, a kandidat koji dobije posao „stupa na dužnost“ u septembru ove godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pexels

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE