Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Idealno kad radite od kuće – TRI LOKACIJE za sastanak, posao ili druženje

  We Share poslovni i coworking prostori nastali su sa idejom da poslovnom svetu Beograda pružimo radni prostor koji će zadovoljavati sve potrebe jednog poslovanja da se razvija i napreduje. Ideja nam je bila da omogućimo malim i srednjim preduzećima, kompanijama, projektnim timovima, start-up biznisima, frilenserima i preduzetnicima mogućnost da rade iz prostora u kome će imati sve od poslovne jedinice ili kancelarije, do sala za sastanke, sale za konferencije, prostorija za onlajn sastanke i telefonske razgovore (poznati phone booth-ovi), mogućnost dvadesetčetvoročasovnog pristupa prostoru, usluge registracije firme na našim adresama, usluge skeniranja, podršku naših zaposlenih i to na nekoliko lokacija u gradu.

  Kada smo razmišljali o otvaranju prostora cilj nam je bio da ponudimo sve ono što iz iskustva znamo da je neophodno imati u toku radnog dana. Fokusirali smo se na dostupnost prostora, trudili smo se da se svi prostori nađu u okviru biznis centara kako bi korisinicima bili dostupni i drugi objekti kao što su banke, restorani, menjačnice, državne ustanove, prodavnice, ali i da sve lokacije budu dobro povezane sa ostalim delovima grada. Takođe, polagali smo dosta u kvalitet nameštaja.

  Kako je vreme odmicalo, pomno smo pratili šta naši klijenti traže, koje su potrebe poslovanja, kako se razvija coworking tržište i u skladu sa tim smo se prilagođavali.

  Tako smo došli do toga da danas, We Share poslovni prostori nude potpuno opremljene kancelarije, koje su fleksibilnog karaktera, odnosno možete da birate veličinu kancelarije, broj stolova u kancelariji i imate mogućnost da svoj radni prostor prilagođavate u skladu sa trenutnom situacijom. To znači da ako vaš tim recimo broji 10 članova vi sada možete kod nas iznajmiti kancelariju koja će biti pogodna za taj broj ljudi. Međutim, ako se za šest meseci tim proširi, ili smanji, vama ostaje sloboda da prilagodite kancelariju za manji, odnosno veći broj ljudi.

  Ono što je posebno važno napomenuti je da svi We Share kancelarijski prostori nude kratkoročne ugovore bez skrivenih troškova. Drugim rečima, ako uzimate kancelariju u jednom od naših poslovnih prostora u mogućnosti ste da sami birate dužinu trajanja ugovora (minimum je mesec dana), a svi troškovi (kancelarija, korišćenje sala za konferencije i sastanke, korišćenje zajedničkih prostorija, struja, održavanje, internet i slično) su uključeni u cenu. Mi vas sigurno nećemo neprijatno iznenaditi na kraju meseca nekim troškom koji niste očekivali.

  Kome je namenjen?

  Namenjeni su svakome ko želi da razvija svoje poslovanje. Iskustvo nam je pokazalo da nema pravila – naši korisnici dolaze iz različitih branši i pokrivaju sve forme poslovanja: mala i srednja preduzeća, timovi, korporacije, start-up biznisi, frilenseri…

  Lokacije

  We Share poslovni prostori se nalaze na tri lokacije u gradu: Resavska 31 (Vračar), Žorža Klemensoa 19 (Dorćol) i Bulevar Mihajla Pupina 115 (Novi Beograd).

  Virtuelne kancelarije i njeni benefiti

  Virtuelna kancelarija je koncept primarno namenjen preduzetnicima, ili strancima koji žele da registruju svoje poslovanje u Srbiji. Virtuelna kancelarija omogućava da na jednoj od naših poslovnih adresa registrujete svoje poslovanje i na taj način razdvojite svoju privatnu adresu od poslovne. Poslovanje odmah dobija na prestižu zbog ekskluzivne biznis lokacije, deluje ozbiljnije, a ono bitnije – vaša privatnost je zaštićena. Takođe, u ovu uslugu je uključeno primanje i slanje poslovne pošte. To znači da vaša poslovna pošta stiže na našu adresu (gde ste registrovali poslovanje), a mi vam je šaljemo tamo gde vama najviše odgovara.

  Prednosti coworking prostora

  Ima ih mnogo – pristupačna cena, rasterećenost, jer ne morate brinuti o tekućim troškovima, mogućnost saradnje sa stručnjacima iz različitih branši (networking) su samo neke od njih.

  Zakažite vaš obilazak prostora danas i već sutra započnite sa radom u jednoj od We Share kancelarija!

  Izvor: BIZLife

  Foto: We Share

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE