Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Porodična vinarija u korak sa trendovima

  Vinarija Živković primer je uspešnog domaćeg biznisa, sa dugom tradicijom i proizvodnjom u skladu sa svetskim strandardima. Prvi pisani zapisi o proizvodnji vina u porodici Živković datiraju još iz 1829. godine, a pitoma brda u Kličevcu su još tada bila „dom“ vinograda iz kojih nastaje poznato crveno i belo vino.

  U skladu sa nadolazećim promenama, vinarija je svoje poslovanje prilagođavala savremenim trendovima, pa je danas za svakodnevne aktivnosti u gazdinstvu neophodan odličan internet i druge usluge mobilne telefonije.

  Vlasnik vinarije, Miroslav Živković, kaže da kao korisnici FiberBIZ i m:SAT TV usluga imaju sve neophodne uslove za vođenje uspešnog biznisa, ali i za privatne potrebe.

  Telekom Srbija i vinarija Živković

  Telekom Srbija i vinarija Živković

  „mts usluga bez koje ne mogu da zamislim dan jeste ona pomoću koje mogu da vidim unuka, da pričam s njim. Mojim roditeljima mnogo znači što imaju SAT televiziju, a jedva čekam i nove usluge koje su u najavi, a koje će unaprediti vinogradarstvo. Tu pre svega mislim na senzore koji će meriti vlagu, vetar, klimu i sve druge parametre od izuzetne važnosti za zaštitu vinograda“, rekao je on.

  Vinarija Živković nastavlja da u Srbiji proizvodi vino svetskog kvaliteta, uz sveobuhvatnu podršku brenda mts, čije su usluge prisutne u svim delovima zemlje i omogućavaju besprekorne uslove za rad i odlično korisničko iskustvo.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE