POGLEDAJTE kako se jedan vozač dosetio da ZAVARA "pauk" (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  POGLEDAJTE kako se jedan vozač dosetio da ZAVARA “pauk” (FOTO)

  Saobraćajne gužve i nedostatak parkinga u centru Beograda “rađaju” snalažljive vozače, a čije ideje se prilagođavaju novim pravilima, čak i onim koja je nametnula pandemija.

  Naši vozači su prilično domišljati kad žele da izbegnu kazne za nepropisno parkiranje. Poznato je kako su po uvođenju “Oka sokolovog” u Beogradu naglo počele da se maskiraju registarske tablice, na razne načine, od kojih je najnoviji ispratio i promenu godišnjih doba, pa su pojedini vozači brojeve i oznake prekrivali opalim lišćem.

  Najnoviji primer kreativnosti je nedavno uslikan u samom centru grada, gde je vozač Punta na neadekvatnom mestu parkirao vozilo, ali je na suvozačevom sedištu postavio – lutku.

  Na prvi pogled se ne vidi da je reč o “fiktivnom” suvozaču, pošto je uredno vezan, ima naočare, kapuljaču i masku, najverovatnije da bi radnici Parking servisa, ili ekipa “pauka”, sa manje udaljenosti pomislili da u vozilu ima nekog, te da ga ne diraju, bar ne odmah.

  Čini se da je to za kratko vreme sasvim dovoljno, s obzirom na to da, zaista, tek dok se dobro ne zagledate i ne priđete vozilu, izgleda kao da je na suvozačevom mestu osoba, koja pritom vodi računa o protivepidemijskim merama. Naočare i kapuljača samo dodatno “oživljavaju” suvozača dok vozač ne “završi” svoje poslove, a pojas ima dvostruku ulogu – pojačava efekat prisutnosti putnika i pritom ga drži da ne padne.

  Tek u neposrednoj blizini se može se videti da ovaj “mirni” putnik nema čak ni noge…

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE