Počinju nominacije za jubilarnu godišnju nagradu SAM-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinju nominacije za jubilarnu godišnju nagradu SAM-a

  Srpska asocijacija menadžera (SAM) jubilarni 10. put pokreće nominacije za prestižne godišnje nagrade koje se dodeljuju menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem predstavljaju lidere promena i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu.

  U 2021. kad se obeležava i 15 godina poslovanja Srpske asocijacije menadžera, kroz godišnje nagrade biće promovisano podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.

  Ovogodišnje nagrade dodeljuju se u sledećim kategorijama: Menadžer godine, Mladi menadžer godine, Poslodavac godine, Društveno odgovorna kompanija godine, Lični/Herojski čin i Specijalne nagrade žirija.

  Nominacije traju do 29. oktobra, nakog čega će biti odabrani finalisti, dok će najbolji, dobitnici “poslovnog Oskara” biti proglašeni u decembru, na SAM Gala svečanoj dodeli nagrada.

  Tradicionalnu titulu Menadžera godine u prethodnoj 2020. ponela je dr Jasmina Knežević, CEO, BelMedic, Poslodavac godine bila je kompanija Termovent, dok su u kategoriji Mladi menadžer bila dodeljena dva priznanja – Dragani Milanović, direktorki i osnivaču, Roberto Baressi, i Ivanu Pribićeviću, direktoru, Simplify.

  Za društveno odgovornu kompaniju proglašena je MK Group.

  Članovi SAM-a su prošle godine uputili posebnu zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv COVID-19.

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Srpska asocijacija menadzera

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE