Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Crown Plaza Kolašin

  Planinsko-zdravstveni centar sa hotelom Crowne Plaza Kolašin: Investicija koja obećava

  U samom centru Kolašina, na samo 100 metara od glavnog gradskog trga u Kolašinu biće otvoren hotel sa četiri zvezdice, biser planinskog turizma. Iako u samom centru grada, hotel Crowne Plaza Kolašin je opet mirno mesto koje garantuje pravi odmor. Ujedno je jedinstven investicioni projekat koji će obogatiti ponudu ne samo Kolašina, već i cele Crne Gore, ali i idealan za one koji žele da investiraju u kondo jednice i od toga zarađuju.

  Hotel će poslovati pod brendom prestižne IHG grupe koja sa pomenutim Crowne Plaza ima ukupno 18 brendova, a u svom portfoliju ima preko 6.000 hotela i preko 900.000 soba.

  „Investicija koja uključuje izgradnju hotela po kondo modelu poslovanja je procenjena na iznos od preko 13 miliona evra“.  Izgradnja je u toku, a završetak radova očekujemo u poslednjem kvartalu 2024. godine“, otkriva u razgovoru za Bizlife Boban Bulatović, Menadžer projekta kompanije Magnum Development.

  Boban Bulatovic

  Crown Plaza

  Zašto baš Kolašin?

  „Otvaranjem prve dionice auto-puta, Kolašin je postao izuzetno pristupačan. Na 90 minuta od mora i samo pola sata od Glavnog grada Podgorice čeka vas planinska oaza.

  Smešten na skoro 1.000 metara nadmorske visine, poznat po Nacionalnom parku Biogradska gora koja predstavlja jednu od tri poslednje prašume u Evropi, Kolašin je postao izuzetno popularan tokom čitave godine. Dobra putna povezanost otvara velike mogućnosti za turizam koje će trajati tokom cele godine. Skijaška sezona u Kolašinu obično počinje od kraja decembra i nastavlja se do sredine aprila, a ovaj grad nudi preko 40km sjajnih skijaških staza kroz dva moderna ski centra (1450 i 1600). Leti je to opet beg od velikih vrućina uz avanture kroz prelepu prirodu, džip safari, planinski biciklizam, kajaking, rafting, planirenje, ribolov, speleologiju, jahanje, alpinizam, kampovanje i ostalo“, ističe naš sagovornik.

  Kolašin Crown Plaza

  Business Art

  S obzirom na to da je u pitanju kondo hotel, kakva je ponuda smeštajnih jedinica?

  „Bruto površina hotela će iznositi 11.368m2. Ukupan broj raspoloživih smeštajnih jedinica je 105, površine od 24 do 64 m2, a raspoloživost istih se može pogledati na vebsajtu kompanije ili u direktnom kontaktu sa našim prodajnim timom. Važno je napomenuti da se radi o potpuno opremljenim jedinicama u skladu sa standardima grupacije kojoj pripadamo“.

  Šta će se od dodatnih sadržaja naći u ponudi?

  „U okviru Hotela predviđen je spa centar, teretana, butici, moderno dizajniran bazen i restoran sa 126 mesta. Značajan deo hotela biće restoran sa aperitiv barom u okviru prostranog hotelskog lobija koji će zauzimati površinu od 270m2.

  Takođe, Hotel pruža najveći nivo usluge i gostima i vlasnicima apartmana, pa će im biti ponuđeni transferi (aerodrom – hotel – ski centar), ekskluzivni programi izleta, usluga iznajmljivanja: bagi, četvorotočkaša, bicikala, ski opreme, posluge u smeštajnim jedinicama visokog nivoa i drugi sadržaji“.

  Boban Bulatovic

  Crown Plaza

  Kako je došlo do saradnje sa IHG i brendom Crowne Plaza? Šta očekujete da će ova saradnja doneti Kolašinu i Crnoj Gori?

  „Saradnja sa IHG  i odabir Crowne Plaza brenda je deo dugoročne vizije koji je tim “Magnum Development” d.o.o. Podgorica i njegov savetnik “KB consulting” d.o.o. Podgorica pretočio u stvarnost.  Svakako, IHG je već prisutna u Crnoj Gori i svesni smo koliko je njihovo prisustvo obogatilo turističku ponudu Crne Gore s’ obzirom na to da je reč o jednoj od najpoznatijih grupacija u svetu hotelijerstva, prepoznatljivoj po svojim visokim standardima i izvanrednom kvalitetu usluge. Čast nam je i zadovoljstvo što je IHG odabrala upravo naš hotel za širenje njihovog poslovanja u Kolašinu, čime ćemo biti deo Grupe koja u portfoliju ima preko 6.000 hotela i preko 900.000 soba.

  Na ekskluzivnoj lokaciji, u samom centru grada, hotel će imati fokus i na zdravstveni turizam, što će predstavljati jedinstvenu ponudu ne samo u Kolašinu, već uopšte u severnom delu Crne Gore. Ovako koncipirana ponuda, bazirana na konceptu planinskog zdravstvenog turizma, obezbediće izuzetno dobru posećenost tokom cele godine, a ne samo tokom trajanja zimske i/ili letnje turističke sezone“.

  Kolašin Crown Plaza

  Business art

  Šta je to što vas, osim bogatog i jedinstvenog sadržaja preporučuje potencijalnim kupcima?

  „Naša želja da stvorimo vrhunski ugođaj posetiocima oslikava se kroz rad u okviru prestižnog Crowne Plaza brenda, koja garantuje visok standard, ali i goste tokom čitave sezone. Zbog toga je kupovina smeštajnih jedinica pravi investicioni izbor. Pružićemo sve što je potrebno da bi se, kao investitor, osećali sigurno. Naš tim će biti od pomoći u svim koracima, od kupovine do upravljanja. Dodatne informacije je moguće dobiti putem sajta www.magnumresidence.com, a istim putem i zakazati dodatne konsultacije.

  Zato, pridružite nam se 23. novembra, u 19 sati u hotelu Crowne Plaza,u Beogradu, kako bismo Vam predstavili našu ponudu i mogućnost za sigurnu investiciju kroz kupovinu apartmana u novom kondo-hotelu koji će biti izgrađen u Kolašinu. Zainteresovanost za događaj možete iskazati putem mejla [email protected]  ili broja telefona (WhatsApp) +382 63 200 733.

  Takođe, još jedna novina koja nas preporučuje potencijalnim kupcima jeste i garancija investitora za povrat investicije u iznosu od 8% godišnje za prve tri godine poslovanja hotela“.

  Da li je u planu razvoj još nekog sličnog projekta u Crnoj Gori ili regionu?

  „’Magnum Development d.o.o.“ Podgorica je kompanija koja svoj rast i razvoj zasniva na dugogodišnjem planiranju i pažljivom odabiru i razvoju investicija uvodeći pritom nove standarde poslovanja koji će nas preporučiti za još veće izazove. Ponosni smo na projekat koji implementiramo u Kolašinu, ali na tome se svakako nećemo zaustaviti, a kao i do sada o svakom našem projektu javnost će biti blagovremeno obaveštena“, kaže Bulatović.

  .

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Crown Plaza/Business Art

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE