Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pitali smo poslovne ljude zašto prate BIZLife?

  Zašto pratim BIZLife portal?

  Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje u konsultantskoj kući CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe

  „Pratim BIZlife portal zato što tu na jednom mestu uvek mogu da pronađem sveže informacije iz sveta biznisa, kao i korisne savete i zanimljivosti iz različitih sfera. Zbog prirode posla, najčešće posećujem rubriku ’Nekretnine’ i veoma mi je drago što su i moje kolege iz konsultantske kuće za nekretnine CBS International imale priliku da budu stručni sagovornici za BIZLife portal o temama iz ove oblasti.”

   

  Nikola Jovanović, direktor agencije za marketinška istraživanja Plum Mark

  „Internet je šuma od koje često ne vidimo drvo. Pun je šumova od kojih nekad ne čujemo bitne informacije. BIZLife odvaja bitno od nebitnog i važno od nevažnog i saopštava nam čiste, jasne, pismene i korisne informacije, štedi nam vreme i čuva nam nerve. Čitam BIZLife portal zato jasno iznosi šta jeste i šta nije. BIZLife nije senzacionalan, ali je često ekskluzivan. Čitam ga zato što mu naslovi nisu na silu ’klikabilni’, ali su mu tekstovi sa lakoćom ’šerabilni’. BIZLife je dobra kombinacija onoga što je posao i onoga što je život. Urednicima BIZLife portala želim puno dobrog sadržaja i u narednoj godini.”

  Branislav Jordanov, marketing menadžer, LG Electronics

  „BIZLIfe pratim dugi niz godina zbog uvek korisnih informacija i saveta iz sveta biznisa. Naročito bih pohvalio savremene pomake tokom poslednjih godinu dana, koji su doprineli tome da BIZLife kvalitetno pokriva dešavanja na domaćoj i svetskoj biznis sceni, ali i da iskače iz zadatih okvira nudeći nam širok spektar tema. Zbog sjajnog odabira tekstova i kvalitetnog i profesionalnog izveštavanja, mislim da je BIZLife lep primer da vest može da bude poučna i zanimljiva bez senzacionalističkih tema. Redakciji želim da nastavi da raste i u predstojećoj 2020. godini.“

  Zašto čitam BIZLife Newsletter?

   Marija Desivojević, viši potpredsednik Delta Holdinga

  „Ne smem to mnogo glasno da kažem, ali izbegavam da čitam, gledam i slušam medije u Srbiji. Ipak, kako moj posao zahteva da budem informisana, i to ispravno i objektivno informisana, rešenje sam pronašla u BIZLife ’Pregledu dana’. Sažeto, jasno, dobro odabrano, lepo složeno, često duhovito, kombinuje našu (isuviše često) sivu svakodnevicu i najzanimljivije događaje iz sveta. Sasvim dovoljno da budem obaveštena, u toku i daleko od malodušnosti.”

  Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište, Vip mobile

   „Najmoćniji alat koji možete da imate u biznisu jeste prava informacija u pravom trenutku. Ona generiše energiju, usmerava akciju u pravom smeru, rađa nove ideje i pobednike u tržišnoj utakmici. BIZLife Newsletter je odgovor na potrebe poslovne zajednice za informacijama. Kakve promene su se dogodile, a kakve možemo da očekujemo u svom neposrednom okruženju? Šta nam i kada donose nove zakonske odredbe, a šta trendovi u branši? Šta je novo na političkoj, šta na kulturnoj, a šta na biznis sceni? Ovo su samo neka od pitanja na koje nam BIZLife odgovara svakoga dana – pouzdano i pravovremeno. Zbog toga se ovaj newsletter u 2019. godini pozicionirao kao značajan izvor informacija i putokaz za nas u poslovnom svetu, a uverena sam da će to ostati u godinama koje dolaze.”

   Dr Aleksandar Plavšin, Managing Partner for Strategy and Development, Business Intelligence Institute

  „U nedostatku vremena za dnevno prelistavanje štampe, BIZLife Newsletter mi je odličan prijatelj za informisanje. Imajući u vidu profesionalan i stručan tim koji radi u BIZLifeu, imam apsolutno poverenje da će sa nama podeliti najvažnije aktuelne vesti. Posebno bih istakao nepristrasnost u odabiru sadržaja, što nam omogućava da čujemo različita mišljenja o aktuelnim društvenim temama.”

  Zašto pratim BIZLife na Instagramu?

  Tomislav Momirović, predsednik UO Mona Hotel Management

  „Pratim vas jer ste našli dobar balans između fotografija sa događaja, motivacionih poruka i informacija. Takođe, uspeli ste da promovišete neka nova lica, kao i da nas podsetite na neka stara iz sveta biznisa, kulture, sporta i politike. Ne ignorišete političku realnost i ne pozicionirate se ni na jednoj strani političkog spektra, ali jasno ste stavili do znanja da je vaš portal okrenut poslovnim ljudima i ljudima koji to žele da budu. Kao neko ko je aktivan korisnik društvenih mreža, sa zadovoljstvom pratim vaš Instagram nalog, kao što volim da makar detaljno prelistam vaš magazin (i uvek po neki tekst pročitam).”

  Jasna Uzelac Braunović, Head of Media Relations & Sustainability Identity and Communication Unit, UniCredit Bank Srbija

  „Na svom Instagram profilu uspeli ste da napravite odličan miks korisnih i zabavnih stvari i zbog toga redovno pratim sve što objavljujete. Moram sa vama da podelim jednu ličnu priču, koja je na neki način kreirala neraskidivu vezu sa vašim profilom. Nakon mog putopisa o Berlinu, pitali ste me da li bih možda mogla da preporučim. Sa zadovoljstvom sam to učinila i moja draga koleginica, zapravo mnogo više od koleginice, napisala je svoju priču o jednom bajkovitom gradu. Od tog trenutka i njen život je postao bajka, jer je jedan divni mladić upravo na Instagramu pročitao tu njenu priču. Reći ću vam samo da smo pre nekoliko dana nazdravili njihovoj veridbi!”

  Stefan Despotović, direktor eksternih komunikacija kompanije NIS

  „BIZLife je raritet na medijskoj sceni Srbije, portal i list koji prati trendove i ima odličnu meru informativnih, korporativnih i lajfstajl sadržaja – upotpunjuje svakodnevicu jednog menadžera i omogućava mu da bude u toku. A BIZLife Instagram nalog je sve to u malom – dnevna doza informacija, smeha i lepote.”

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE