Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PepsiCo dobitnik nacionalnog priznanja bezbednosti i zdravlja na radu

  Kompanija PepsiCo dobila je prvu nagradu na konkursu za nacionalno priznanje za bezbednost i zdravlje na radu za 2021. godinu.

  Nagradu tradicionalno dodeljuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Svečano uručenje održano je juče, povodom obeležavanja „28. aprila“, Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji.

  Na svečanoj dodeli, kompanija PepsiCo prepoznata je kao poslodavac koji doprinosi i kontinuirano unapređuje uslove rada svojih zaposlenih, istovremeno brinući za njihovu bezbednost na radnom mestu.

  Priznanja je dobitnicima uručila Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Kompanija PepsiCo je dobitnik Povelje „28. april“ za pravna lica sa više od 250 zaposlenih. Prvo mesto deli sa kompanijom NIS.

  „Kompanija PepsiCo kontinuirano ulaže i radi na unapređenju uslova za rad. Sve u cilju da se zaposleni uvek osećaju bezbedno i motivisano na radnom mestu. U središtu našeg poslovanja, i kao deo globalne pep+ strategije održivog razvoja, nalaze se upravo ljudi. Oni su jedan od najvažnijih resursa. Posebno smo ponosni na našu fabričku ambulantu u Magliću, dostupnu za sve naše zaposlene“, rekao je Željko Šaravanja, menadžer lanca snabdevanja, koji je i odgovoran za razvoj i implementaciju svih HSE aktivnosti u ovoj kompaniji.

  Ulaganje u poslovanje ide rame uz rame sa ulaganjem u zaposlene. Kompanija PepsiCo će i u buduće razvijati programe i strategije koje u centar poslovanja stavljaju pre svega brigu o zaposlenima, njihovom fizičkom i mentalnom zdravlju, poštujući istovremeno inkluziju i različitost.

  Izvor: BIZLife

  Foto: PepsiCo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE