Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Patent Co. proglašen za Apsolutnog lidera kvaliteta Novosadskog sajma!

  Na 89. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu kompanija Patent Co. iz Mišićeva je predstavila imuno koncept ishrane svinja superkoncentratima, koji je već prepoznat na tržištu, a koji su dopunili novim proizvodom za tov – Imuno Pro F.

  MycoRaid: Proizvod treće generacije adsorbensa mikotoksina kompanije Patent Co.

  Tokom prethodne godine kompanija je na globalnom nivou lansirala MycoRaid, proizvod treće generacije adsorbensa mikotoksina, koji je već u upotrebi u više zemalja Azije, Evrope i Latinske Amerike. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu je bio odlična prilika da se ovaj proizvod, čiji kvalitet je potvrđen zlatnom medaljom u kategoriji hrane za životinje, bolje predstavi i približi kupcima iz regiona.

  Zlatnu medalju kvaliteta nosi još šest naših proizvoda, dok su tri odlikovana srebrnom medaljom. Zahvaljujući visokoj kvalifikaciji proizvoda poneli smo titulu Apsolutnog šampiona kvaliteta u oblasti hrane za životinje i Apsolutnog lidera kvaliteta Novosadskog sajma. Kao kruna dugogodišnjeg rada i prisustva na preko 60 tržišta širom sveta, naša kompanija je proglašena Najboljim privrednim društvom u agroboznisu sa značajnim međunarodnim dostignućima – kaže Tajana Rusić, marketing menadžer u firmi Patent Co.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Patent Co.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE